professzionális LCD TV

  professzionális LCD TV

  37HFL5880D/10 Hasonló termékek

  A tökéletes moziélmény

  Ez a stílusos, Ultimate HD Hospitality TV egy folyamatos, interaktív digitális HD megoldást kínál Önnek beltéri egység használata nélkül. Vendégeinek így igazi HD moziélményben lehet részük, anélkül, hogy ki kellene mozdulniuk. Összes előny megtekintése

  37HFL5880D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LCD TV

37”-es Ultimate HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 37HFL5880D/10 Hasonló termékek

A tökéletes moziélmény

Philips Ultimate HD Hospitality LCD TV

 • A Theme TV használatával a vendégek egyszerűbben megtalálják kedvenc csatornáikat

  A Theme TV használatával a vendégek egyszerűbben megtalálják kedvenc csatornáikat

  A Theme TV olyan speciális felhasználói felületet jelent, melyen a vendégek a vendégmenüben navigálva könnyen, interaktív rendszer használata nélkül megtalálhatják hazájuk csatornáit, a híreket és a szállodai információkat.

 • A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD képfeldolgozási technológia élénk, természetes és valósághű látványt biztosít a néző számára. Az eredmény hihetetlen részletességű és mélységű, élethű kép, bármilyen HD forrásból.

 • Prémium minőségű HD 1080p tartalom MPEG 4 vétellel DVB-T/C hangolóegységen keresztül

  A nagyfelbontású 1080p képernyő szélesképernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD-források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A rendszer támogatja az összes forrásról érkező 1080p jeleket (többek között a DVB-T és DVB-C hangolóegységgel az MPEG 4 vételt), ezért a jövőben is megállja a helyét. A továbbfejlesztett jelfeldolgozásnak köszönhetően jelentősen javult a jelminőség és a felbontás. Az eredmény: villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű kép.

 • Biztonsági záras SmartCard nyílás

  A beépített SmartCard foglalat révén a televízió külső alkalmazáskártyák segítségével új funkciókkal egészíthető ki, anélkül hogy ehhez külön beltéri egységre és további külső csatlakozókra lenne szükség. A TV (az UART és RS232 protokollokat támogató) Serial Xpress™ vezérlőn és a SmartPlug Control csatolón keresztül külső dekóderekhez, és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Távoli szoftverfrissítés

  A hotelspecifikus TV-szoftvereket távolról is frissítheti a jogosult szolgáltató.

 • Beépített órakijelző ébresztővel és üzenetkijelzővel

  A beépített órakijelző egyben ébresztőként is funkcionál, így feleslegesé tesz egy másik órát, amely újabb vezetékeket és csatlakozókat igényelne a szobában.

 • Kompatibilis a Philips csatlakoztatási panellel, hogy a vendégek használhassák készülékeiket

  Ez a TV-készülék zökkenőmentesen együttműködik a Philips csatlakoztatási panelekkel. A vendégek egyszerűen csatlakoztathatják készülékeiket, és élvezhetik a számítógépen, MP3- vagy DVD-lejátszón, videokamerán, illetve egyéb eszközökön tárolt médiafájlokat. Az automatikus felismerési funkció révén a csatlakoztatási panel és a TV-készülék automatikusan megjeleníti a csatlakoztatott készüléken található tartalmakat.

 • Összehangolt költségtakarékos megoldás

  A Philips Ultimate HD Hospitality TV használatával vendégei külön beltéri egység nélkül élvezhetik a nagy felbontású, kiváló minőségű műsorokat. A TV-készülék összehangolt költségtakarékos megoldást jelent, mivel teljesíti az összes szükséges HD-követelményt, például az DVB-T és/vagy DVB-C hangolóegységen keresztül történő MPEG 4 vételt tartalomvédelemmel.

 • VSecure és VTrack HD a tartalombiztonság érdekében szállodák számára

  Ahhoz, hogy vendégei kiváló minőségű HD műsorokat nézhessenek, be kell tartani a tartalomszolgáltatók által előírt szigorú óvintézkedéseket. A Philips a HD tartalmak biztonságára vonatkozóan a szállodák számára átfogó megoldást dolgozott ki: a VSecure a HD tartalomvédelemre, a VTrack a HD jogszerűség azonosítására szolgál.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat
 • A DVB-T szabványt alkalmazó országokkal kapcsolatos információért forduljon a Philips vevőszolgálathoz.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • Az éves energiafogyasztás kiszámításának alapja a tipikus napi fogyasztás, napi 4 órára, évi 365 napra vonatkozóan.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz alternatív technológiai eljárást.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: