Függeszték

  Függeszték

  Hozza létre a tökéletes fényt

  Hozzon létre lenyűgöző hatást nappalijában a felkapcsolt és lekapcsolt állapotában egyaránt modern játékosságot tükröző függesztékkel. Összes előny megtekintése

 • Hozza létre a tökéletes fényt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Függeszték

CHIFFON, 60 cm, fehér 4093331PN Hasonló termékek

Hozza létre a tökéletes fényt

Keltsen ragyogó benyomást

 • Könnyen összeállítható

  A kompakt, moduláris alkotóelemek perceken belül összeállnak, könnyedén szállíthatók és összerakhatók.

 • Esztétikus fényhatás teremtése

  Esztétikus fényhatás teremtése

  A lámpa kialakítása esztétikus fényhatásokat nyújt, ezáltal fokozza a környezet hangulatát az este folyamán. A fények ellenállhatatlan összjátéka és az árnyékok szinte teljesen átformálják szobáját, amint a fények kigyulladnak.

 • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

  Ez a lámpa követi az aktuális ízlést, trendeket és életstílust, könnyedén beleolvad a dekorációba, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

 • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

  A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

 • Kiváló minőségű anyagok

  A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a rétegezett mintákból kialakított forma páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthona ragyogását éveken keresztül.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: