Android™ rendszerű FHD Ultra Slim TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfh5501_88/40pfh5501_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Android™ rendszerű FHD Ultra Slim TV

  FHD Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel

  Tapasztalja meg az Android erejét a TV-készüléken. A Philips 5500-as sorozattal Full HD minőségben élvezheti kedvenc alkalmazásait és tartalmait a nagy képernyőn. Néhány kattintással a képernyőre varázsolhatja a sikerfilmeket, az élő sportközvetítéseket és a többrésztvevős játékokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5500 series Android™ rendszerű FHD Ultra Slim TV

102 cm-es (40"-es), Full HD LED TV, Dual Core; 8 GB, bővíthető, DVB-T/C 40PFH5501/88 Hasonló termékek

FHD Ultra Slim LED TV, Android TV rendszerrel

Pixel Plus HD-vel

 • Dual Core (kétmagos) jelfeldolgozás és Android operációs rendszer a nagy teljesítményért

  Ezen a szupergyors, hihetetlenül intuitív és szórakoztató Androidos TV-n kedvére navigálhat, alkalmazásokat indíthat, és videókat játszhat le. Az Android robot felszabadítja a Dual Core processzor erejét, hogy Ön gyorsan és egyszerűen kezelhesse készülékét.

 • Cloud Gaming: kiváló minőségű játékok minden korosztály számára

  A Cloud Gaming kiváló minőségű játékok széles választékát nyújtja mindenki számára, bármilyen korosztályú, ízlésű és szintű játékos is legyen. Válasszon ki egy játékot, majd játsszon vele a TV-jén!

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  A speciális szoftvernek köszönhetően, amely 6400 különböző zónában elemzi a képet, és ennek megfelelően állítja be a megvilágítást, hihetetlenül kontrasztos, és kiváló minőségű, valósághű képet élvezhet.

 • Keskeny, metálfényű ezüst csíptetős állványok pehelykönnyű kialakításban

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Tervezőink azért döntöttek a finom, kidolgozott színek és minőségi anyagok, például az ezüst és az alumínium alkalmazása mellett, hogy a TV-je illeszkedjen otthona hangulatához. A keskeny, metálfényű ezüst csíptetős állványok tökéletesen harmonizálnak a Philips TV-jével, így az megkapja a hozzá illő újszerű, modern küllemet.

 • A Pixel Plus HD segítségével gyönyörű képeket kap, melyeket imádni fog

  A Philips Pixel Plus HD rendszer optimalizálja a képminőséget a szép kontrasztú éles képek érdekében. Akár online, akár lemezlejátszóról néz filmeket, élesebb képeket, ragyogóbb fehéreket és mélyebb feketéket kap.

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Képminőséggel kapcsolatos kérdések. A hagyományos HDTV-k minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Képzelje el egy élethű kép éles részleteit nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal és valósághű színekkel párosítva.

 • Google Play™: ablak a szórakozásra

  A Google Play™ kiváló minőségű játékok széles választékát nyújtja minden korosztály számára. A TV-jén való használatra optimalizálva, a teljesítményüknek megfelelő megjelenéssel. Nem kell a házát zsúfoltabbá tennie még egy játékkonzollal, mivel az univerzális USB játékvezérlővel könnyedén navigálhat és játszhat.

 • Az új, integrált HEVC szabvány a kiváló minőségű FHD érdekében

  Az új, integrált HEVC szabványnak köszönhetően kiváló képminőségű FHD felbontású adásban lesz része.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A Cloud Gaming kínálata a játékszolgáltatóktól függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • A Google Cast funkcionalitása a Google Cast Ready alkalmazásaitól és a készülékektől függ. A részletekért látogassa meg a Google Cast termékoldalt.
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • A Smart TV alkalmazás-kínálat TV-típusonként és országonként változik. További részletek: www.philips.com/smarttv.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: