Függeszték

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/422592616/422592616_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Függeszték

  Élvezze és élje át a pillanatot

  Élvezze a lekerekített élek szépségét, lágy barnásszürke színben. Ez a kiváló minőségű fémből készült függőlámpa eleganciát visz az otthonába. Meleg légkört teremt és vidámabbá teszi otthonát. A kellemes összejövetelekhez csak be kell kapcsolnia a világítást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Függeszték

Sella, szürke 422592616 Hasonló termékek

Élvezze és élje át a pillanatot

Modern világítás a modern élethez

 • Szórt, meleg fehér fény

  Szórt, meleg fehér fény

  A fényforrás a legújabb Philips energiatakarékos világítástechnika használatával gondoskodik a természetes, meleg fehér fényről. Meleg, fehér szórt fénnyel világítja meg az Ön szobáját, ötvözve a funkcionalitást és a környezettudatosságot. A szórt fény tökéletes az általános megvilágításhoz.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Időtálló anyagok

  A fém és az üveg semleges és elegáns jelleget kölcsönöz otthonának. Az ellenálló, egyszerű anyagokban mindenki kedvét leli, aki kedveli a modern stílust.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: