Állólámpa

  Állólámpa

  Dekorálja otthonát fényekkel

  A kreatív formákat és modern trendeket követő lámpák mind gondosan megtervezett darabok. A termékek széles választéka áll rendelkezésre, mind különleges ötletekkel, melyekkel dekorálhatja és megvilágíthatja otthonát.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

 • Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Ha szereti a különleges megoldásokat és szívesen alakít ki új stílusokat otthonában, próbálja ki a Philips inStyle termékeket. Kiváló anyagból, többféle színben készült dekoratív függesztett, fali, mennyezeti, asztali és állólámpák közül válogathat.

 • Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Akár 40%-os energiamegtakarítás

  A hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb kialakítás, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Érintéssel vezérelhető termék

  Érintéssel vezérelhető termék

  Az egyszerű működtetés azt jelenti, hogy csak meg kell érintenie a fényerő-szabályozót ahhoz, hogy beállíthassa a legmegfelelőbb hangulatot a szobában.

 • Hatásos és elegáns formák, kiváló minőségű anyagok

  A Philips inStyle tökéletesen illik a legtöbb berendezési stílusokhoz, ami által bármelyik otthonba sokféleképpen beilleszthető. A különböző felületek és fényezések jól illeszkednek a függönyökkel, bútorokkal, illetve a színekkel és az egyéb kiegészítőkkel, így kialakíthatja az Önnek tetsző összhatást. A részletek és a kialakítás gondos megtervezése segít abban, hogy kifejezhesse egyedi stílusát otthona berendezésében. Olyan környezetet alakíthat ki, amelyet Ön, barátai és családtagjai egyaránt élvezhetnek.

 • Tartozék Philips lámpa/lámpák

  A lámpatest Philips lámpával/lámpákkal kapható, ami a lámpatesthez illő, kiváló fényminőséget és -hatást eredményez.

 • Ragyogó fehér fény

  A lámpatest ragyogó fényt sugároz, ami kiemeli szobája egyes részleteit, vagy kellemes hangulatot teremt. Mindeközben a hagyományos halogénlámpákhoz képest több energiát takarít meg.

 • Akár 2000 órás élettartam

  Az Eco-Classic lámpák élettartama akár 2000 óra is lehet.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: