Slim Full HD LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfh6109_88/42pfh6109_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Slim Full HD LED TV

  Slim Full HD LED TV

  Az integrált Wi-Fi funkciónak köszönhetően a Philips 6100-as sorozatú Smart Full HD LED TV-n egyszerűbbé vált a Skype™-on keresztüli kapcsolattartás a barátokkal. A Pixel Plus HD rendszerrel tiszta és éles képek formájában élvezheti a lélegzetelállító 3D élményt, és az online tartalmak széles tárházát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6000 series Slim Full HD LED TV

107 cm-es (42"-es), Full HD LED TV, Dual Core, DVB-T/C 42PFH6109/88 Hasonló termékek

Slim Full HD LED TV

Smart TV funkcióval

 • Karcsú méretek egészítik ki a lakás belső terét

  Karcsú méretek egészítik ki a lakás belső terét

  A Philips Slim karcsú vonalvezetésű TV-készüléke sima, kifinomult méretekkel rendelkezik. Végül is, miért ne lehetne a TV-je épp olyan szép, mint amilyen praktikus?

 • Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

 • 200 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  200 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 200 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  A nézési kényelem órákon át biztosított a passzív 3D technológiának köszönhetően, amely kiváló minőségű 3D képet nyújt. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé konvertálható. A 3D szemüveg stílusos, könnyű, kényelmes, és nem kell bele elem.

 • Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Fedezze fel a hagyományos tévézésnél intelligensebb élményeket. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat vagy játékokat a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások, például a Youtube egyre növekvő választékát. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™, a Facebook és a Twitter segítségével.

 • MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  Vezérelje Philips TV-készülékét közvetlenül okoskészülékéről. A MyRemote alkalmazás segítségével minden eddiginél egyszerűbb az okoskészülékről származó tartalom megosztása a TV-készüléken (SimplyShare), vagy naprakész információk elérése a TV Program Guide segítségével.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Tükrözze a TV-re az okoskészüléken látott tartalmakat, és ossza meg azokat barátaival és családtagjaival. A fényképektől a videókig, a játékokig és az egyéb tartalmakig tükrözzön akármit az okostelefonjáról és a táblagépéről a nagy képernyőjére egy egyszerű paranccsal.

 • A Skype™ közel hozza ismerőseit (a kamera opcionális)

  A Skype™ közel hozza ismerőseit (a kamera opcionális)

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Csatlakoztassa az opcionális Philips TV-kamerát (PTA317) a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • Cloud Explorer és Dropbox™: megosztás közvetlenül a nagy méretű képernyőre

  Cloud Explorer és Dropbox™: megosztás közvetlenül a nagy méretű képernyőre

  A Cloud Explorer segítségével a TV-n keresztül elérheti Dropbox™ fiókját, és a tartalmakat megoszthatja közeli és távoli barátaival. Az online tárolt tartalmakat könnyedén áttöltheti a TV képernyőjére, és ott megtekintheti. Miért ne fokozná örömét? Egyszerűen töltse fel és tekintse meg a megosztott Dropbox™ fiókokból származó tartalmakat barátaival és családtagjaival, bárhol legyenek a világon.

 • Multiroom kliens - másik TV-készülék élő műsorainak és felvételeinek megtekintése

  Multiroom kliens - másik TV-készülék élő műsorainak és felvételeinek megtekintése

  Sokszorozza meg a megtekintés élményét. Hozzon létre olyan otthoni hálózatot, amelynek segítségével a műsorokat bármikor, a ház bármely részében megtekintheti, a jeleket egy Philips kiszolgáló TV-ről véve. Miután csatlakozott, a kiszolgáló TV-készülékről a digitális TV-adás és a felvételek továbbíthatók a kliens TV-készülékre új kábelek vezetése nélkül, és anélkül, hogy több előfizetésre kellene pénzt költenie.

 • Pixel Plus HD a gyönyörű képekért, melyeket imádni fog

  Semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mint amikor leül kedvenc mozi- vagy dokumentumfilmjét megnézni. Akár online filmet, akár DVD-t néz, a Philips Pixel Plus HD Engine sokkal valósághűbb képet nyújt a fényesebb fehér és a sötétebb fekete árnyalatoknak köszönhetően.

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Képminőséggel kapcsolatos kérdések. A hagyományos HDTV-k minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Képzelje el egy élethű kép éles részleteit nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal és valósághű színekkel párosítva.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: