Síkképernyős TV

  BBE

  Síkképernyős TV

  42PFL7982D/12 Hasonló termékek

  Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

  Kínálatunk legvékonyabb darabja. Elegáns, rendkívül keskeny kialakítása teljes HD1080p képernyővel párosul. A valósághű Ambilight hatás és az erőteljes mély hangzásért felelős mélynyomó jelentősen tisztább hangélményt nyújt, centiméterekkel vékonyabb kivitelben. Összes előny megtekintése

  42PFL7982D/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Síkképernyős TV

107 cm-es (42"-es), LCD, Full HD 1080p 42PFL7982D/12 Hasonló termékek

Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

 • Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  A Pixel Plus 2 HD technológia borotvaéles, természetes részletekben bővelkedő, fokozott térhatású, ragyogó és élénk színű képek, illetve egyenletes és természetes mozgás egyedi kombinációját biztosítja, érkezzen a jel akár hagyományos, nagyfelbontású TV-készülékről, akár multimédiás forrásból. A bejövő kép valamennyi képpontját úgy növeli meg a technológia, hogy jobban megfeleljen a többinek, így természetesebb kép jön létre. A technológia észleli és csökkenti a tömörített multimédiás tartalom képhibáit, tiszta és borotvaéles képminőséget eredményezve. A digitális zajcsökkentésnek köszönhetően a kép teljesen egyenletes, mégis borotvaéles.

 • A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  Az Ambilight látványosan új dimenzióba emeli a képélményt úgy, hogy környezeti megvilágítást hoz létre a képernyőn látható kép színeinek és fényintenzitásának kiegészítésére. Új dimenziókkal gazdagítja a képélményt, amelynek révén Ön teljesen elmerülhet az aktuális tartalom nézésében. Pihentető környezetet hoz létre a tévézéshez, miközben javítja a kép érzékelhető részleteit, a kontrasztot és a színt. Az Ambilight automatikusan és önállóan a képernyő változó tartalmához igazítja a színeket.

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző felbontása a Full HD megjelöléssel jellemezhető. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, szélesképernyős megjelenítésre képes, ami a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe fokozott vizuális élményt nyújt.

 • Beépített digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  A beépített digitális DVB-T hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • 5 ms-os válaszidő mellett tisztán látszanak a gyorsan pergő események

  A válaszidő a jelreagálási időt adja meg milliszekundumban. Minél rövidebb ez az időtartam, annál jobb, mert a gyors válaszidő kiküszöböli a gyorsan mozgó képek és tárgyak nézésekor megjelenő képhibákat. Ez az LCD-panel 5 ms-os válaszidővel rendelkezik, így az LCD TV-n tisztán látszanak a gyorsan pergő események.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • 28,9 milliárd szín és akár 7500:1 kontrasztarány

  A legfejlettebb képfeldolgozással előállított élénk és valósághű képek. A 3 színcsatorna (RGB) 10 bites RGB-feldolgozási technológiával való optimalizálásakor 28,9 milliárd szín jön létre. Az élénk színhatás mellett a kiváló élesség és feketeszint, valamint a sötét árnyalatok és színek leképezése is megtartott, így nagy kontrasztú és élénk színű, élethű kép keletkezik.

 • Incredible Surround mélynyomó a mély hangzásért

  Az Incredible Surround a Philips jelentősen felnagyítja a hangteret, hogy a hallgató szinte elmerüljön a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználásával az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnőjön a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság jelentősen javítja a sztereó hatást, és valósághűbb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround technológiának és a beépített mélynyomónak köszönhetően teljes térhatás érzékelhető, amelyben nagyobb a tér mélysége és a mélyhangok tartománya.

 • BBE a kimagaslóan tiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • Forgóállvány az optimális nézési szögtartományhoz

  A TV-készülék tartozéka a forgóállvány; így tetszőleges szögből, kedvenc helyéről élvezheti a látványt.

 • 4 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egyetlen kábelen

  A HDMI a legjobb képminőség érdekében tömörítetlen digitális RGB-csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. A HDMI intelligens technológiája a legnagyobb kimeneti felbontást kommunikálja a forráseszköznek. A HDMI-bemenet visszafelé maximálisan kompatibilis a DVI-jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP-másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát. Így TV-je teljesen készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: