Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfs7189_12/42pfs7189_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  A Philips 7100-as sorozatú Smart LED TV különösen keskeny gyémántcsiszolású szélekkel díszített kerettel rendelkezik, amelyet azonnal szívébe fog zárni. De nemcsak a külseje tetszetős: számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például az Ambilight, a 3D, a Skype™ stb. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

7000 series Ultra Slim Smart Full HD LED TV

107 cm-es (42"-es), Full HD LED TV, Dual Core, DVB-T/T2/C/S/S2 42PFS7189/12 Hasonló termékek

Ultra Slim Smart Full HD LED TV

2-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • 800 Hz-es PMR a lehető legegyenletesebb mozgóképekért

  800 Hz-es PMR a lehető legegyenletesebb mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 800 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  A 3D valósághű élménye még soha nem látott vidékekre viszi

  A nézési kényelem órákon át biztosított a passzív 3D technológiának köszönhetően, amely kiváló minőségű 3D képet nyújt. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé konvertálható. A 3D szemüveg stílusos, könnyű, kényelmes, és nem kell bele elem.

 • Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Fedezze fel a hagyományos tévézésnél intelligensebb élményeket. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat vagy játékokat a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások, például a Youtube egyre növekvő választékát. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™, a Facebook és a Twitter segítségével.

 • Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  A teljes mértékben intuitív távvezérlőink tartalmaznak minden megszokott funkciót, mint például kurzorgombok, hangerő-szabályozó gombok és parancsikon gombok. És hogy legyen valami extra is: az egyszerű navigációhoz csak meg kell érintenie és tartania az OK gombot. A pointer egérként használható, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést a képernyőn. Fordítsa meg a távvezérlőt, és a másik oldalon teljes billentyűzetet talál a könnyű szövegbevitelhez! A legjobb, hogy az intelligens távvezérlőnk giroszkópikus érzékelőkkel rendelkezik, így tudja, merre van a felfelé és lefelé – így úgy vihet be szöveget, hogy közben nem kell aggódnia, hogy esetleg csatornát vált.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Tükrözze a TV-re az okoskészüléken látott tartalmakat, és ossza meg azokat barátaival és családtagjaival. A fényképektől a videókig, a játékokig és az egyéb tartalmakig tükrözzön akármit az okostelefonjáról és a táblagépéről a nagy képernyőjére egy egyszerű paranccsal.

 • Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Szakadjon el a hagyományos műsorsugárzástól. Az Ön Philips Smart TV-je képes ugyanannak a Wi-Fi hálózatnak egy másik TV-készülékéhez kapcsolódni. Miután csatlakozott, a TV-készülékéről a digitális TV-adás és a felvételek továbbíthatók a kliens TV-készülékre új kábelek vezetése nélkül, és anélkül, hogy több előfizetésre kellene pénzt költenie.

 • Keret nélküli kialakítás: keret nélkül nagyobb felületen élvezhető a TV

  Fényes. Minimalista dizájn. Diszkrét. A keret nélküli, gyönyörűen kialakított képernyő kiváló minőségű üvegből készült, szélein ultravékony alumínium bevonattal, mely a keret minimalizálásával a látványt maximalizálja.

 • Pixel Precise HD Engine: fedezze fel az élénk képminőséget

  A Philips Pixel Precise HD Engine elhozza Önnek a világot. Élvezze kedvenc természeti és utazási műsorait élénk, tiszta formában. A mélyebb fekete és a fényesebb fehér tónusoknak köszönhető színgazdagság és nagy kontraszt révén új határokat léphet át anélkül, hogy felállna a foteljéből.

 • Cloud TV és Cloud Explorer - világok találkozása

  Mivel Ön egyedi, úgy gondoljuk, hogy a TV-t is egyedi módon kell néznie. A Philips Cloud TV folyamatosan növekvő választékának köszönhetően a világ több száz TV-csatornája közül választhat. A Cloud Explorer segítségével a TV-n keresztül elérheti Dropbox™ fiókját, és a tartalmakat közeli és távoli barátaival megosztva a nagy méretű képernyőn nézheti.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: