Asztali lámpa

  Asztali lámpa

  Hozza létre a tökéletes fényt

  Élvezze az ikonikus kialakítást a személyes stílusához tökéletesen illő vintage lámpával. Az 50 éves múltra visszatekintő klasszikus, ám újragondolt, LED technológiával rendelkező Philips InStyle asztali lámpa remekül illik mind a modern, mind a retró berendezésű terekhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InStyle Asztali lámpa

BEAUVAIS, zöld, LED 4328417P0 Hasonló termékek

Hozza létre a tökéletes fényt

Alkosson vintage stílust

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és illesztőprogramra

  A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és illesztőprogramra

  A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és az illesztőprogram értendő.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Fényerő-szabályozóval ellátott termék

  Fényerő-szabályozóval ellátott termék

  A fényerő-szabályozó a lámpatesten található, így pontosan úgy állíthatja be a fényt, ahogy Ön szeretné.

 • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

  A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

 • Teremtsen stílusos és egyéni hangulatot

  A lámpa gyönyörű, új kialakítása időtlen dizájnnal rendelkezik. Ikonikus formája a múlt és a jelen páratlan ötvözete. Egy retró hangulatú otthonban ugyanúgy megállja a helyét, mint egy modern környezetben. Szabadon variálhatja a klasszikusat a kortárs műfajjal, így olyan otthont teremthet, amely nemcsak pompásan néz ki, de jól is érzi magát benne.

 • Kiváló minőségű anyagok

  A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthona ragyogását éveken keresztül.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: