Asztali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/445011916/445011916_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Asztali lámpa

  A myBuddy jelzi a gyerekeknek, mikor jön el a játék ideje!

  Barátságos megjelenésének köszönhetően a myBuddy megnyugtatja a szobájában tartózkodó gyermekét, ezért tökéletes társ az esti lefekvéstől egészen a reggeli felkelésig. Az asztali lámpa segít az elalvásban, és hozzájárul ahhoz, hogy a kicsi nyugodtan ágyban maradjon, amíg el nem jön a felkelés ideje. Összes előny megtekintése

 • A myBuddy jelzi a gyerekeknek, mikor jön el a játék ideje!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • A myBuddy jelzi a gyerekeknek, mikor jön el a játék ideje!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myKidsRoom Asztali lámpa

3 az 1-ben, Olvasó-, éjszakai és reggeli fény 445011916 Hasonló termékek

A myBuddy jelzi a gyerekeknek, mikor jön el a játék ideje!

 • Olvasófény

  Olvasófény

  A myBuddy kiválóan alkalmas a megnyugtató esti mesékhez, mely segít a gyermekeknek az elalvásban. A myBuddy szórt, meleg fehér fénye kellemes, és olvasás közben tökéletes megvilágítást biztosít.

 • Lágyan világító éjszakai fény

  Lágyan világító éjszakai fény

  Miután a mesének vége, a kellemesen világító éjszakai holdfény jelzi a gyermekeknek, hogy eljött az alvás ideje, és családias és megnyugtató látványt nyújt, ha éjjel a gyermek felébred. A gyermek korai éveiben tájékozódófényt biztosít a gyermek éjjeli ellenőrzéséhez, továbbá barátságos, megnyugtató hangulatot teremt a gyermek etetése vagy nyugtatgatása közben.

 • Reggeli fény

  Reggeli fény

  A kisgyermekek gyakran nem tudják, mikor kelhetnek fel az ágyból. A myBuddy hasán lévő nap szimbólum jelzi, mikor kezdjék a napot. Az egyszerű nap és hold szimbólum segítségével a gyermek játékos formában tanulja meg, mi a különbség a nappal és az éjszaka között. Amikor süt a nap a myBuddy hasán, azt jelzi a gyermeknek, hogy eljött a játék ideje!

 • Mókás és egyszerű be-/kikapcsoló

  Mókás és egyszerű be-/kikapcsoló

  A myBuddy feje tetejét megnyomva kellemes, meleg fehér olvasófénnyel világítani kezd.

 • Egyszerű reggeli fény beállítás

  Egyszerű reggeli fény beállítás

  Az intuitív hátsó panelen található választógomb és digitális óra rendkívül leegyszerűsíti a myBuddy különböző funkcióinak beállítását. Kiválasztható csak a holdfény, a hold- és a napfény, vagy reggel csak a napfény. A reggeli fény aktiválásához egyszerűen csak be kell állítani, hogy mikor jelenjen meg a nap.

 • Nem forrósodik át és gyermekbarát

  Nem forrósodik át és gyermekbarát

  A myBuddy a gyermekek számára is teljesen biztonságos, mivel gyermekbarát anyagokból készült és LED-világítást használ, ezért soha nem forrósodik át.

 • Robusztus kialakítás

  Robusztus kialakítás

  Robusztus és masszív kialakításának köszönhetően tökéletesen biztonságos a gyermekek számára, nem áll fenn az összetörés veszélye.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A myBuddy energiafogyasztása kivételesen alacsony, mindössze 2 x 1 W, ugyanakkor rendkívül nagy fényerőt biztosít (60 Lumen). A 2700 Kelvin fényhőmérsékletének köszönhetően a myBuddy kellemes, megnyugtató, meleg fehér fényt biztosít.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  A myBuddy hosszú, legalább 20 000 óra élettartamot biztosító LED-technológiát használ. Ezért a mindössze néhány watt energiát felhasználó myBuddy rendkívül energiahatékony olvasó-, éjszakai és reggeli fényforrás.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: