Asztali lámpa

  Asztali lámpa

  Barátokkal teli fényvilág

  A Philips Drago hordozható intelligens LED-lámpa a gyermekek éjszakai kísérője. A tartós és biztonságos zöld színű lámpatest puha és összenyomható. Bekapcsoláshoz döntse meg, töltéshez pedig helyezze a dokkolóállomásra. BPA-mentes, gyermekek számára tervezve. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myKidsRoom Asztali lámpa

Drago, zöld, LED 445123316 Hasonló termékek

Barátokkal teli fényvilág

 • Ölelhető, puha kis barát

  Ölelhető, puha kis barát

  Ez a Philips hordozható lámpa olyan a gyermekének, mint egy igazi barát. A biztonságos LED technológiának és a puha tapintásának köszönhetően igazi társa a kicsinek az éjszaka során.

 • Lágy éjszakai fény

  Lágy éjszakai fény

  Ez a Philips hordozható lámpa őrködik a gyermeke álma felett. Amikor a gyermek rossz álomból riad fel, akkor vigaszra lel kis ragyogó barátjában, aki vigyázza az álmát.

 • Biztonságos útmutató fény

  Biztonságos útmutató fény

  A Philips hordozható intelligens LED-lámpa a gyermekek éjszakai kísérője.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips gyerekszobába való lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvencebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A lámpa kialakítása során külön figyelmet fordítottunk a gyerekszobában történő felhasználás speciális feltételeire: nem felforrósodó kialakítás, robusztus szerkezet és nem mérgező festékanyagok.

 • Egyszerű újratöltés

  Egyszerű újratöltés

  Az újratöltéshez csak helyezze ezt a Philips lámpát a hozzá mellékelt dokkolóállomásra és nyomja meg a gombot a töltés megkezdéséhez.

 • Billentéssel ki- és bekapcsolható

  Billentéssel ki- és bekapcsolható

  A Philips lámpa megbillentésével meglepően egyszerűen be- és kikapcsolhatja azt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: