Fali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/456303516/456303516_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Fali lámpa

  Barátokkal teli fényvilág

  A gyerekek imádják a vonatokat. A kék Buddy Train egy falmatricán robogva hívja tanulságos és izgalmas utazásra gyermekeit. Az erős, meleg fény megfelelő és komfortos környezetet biztosít számukra, a hosszú távú energiamegtakarítás pedig a szülőket is lenyűgözi. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myKidsRoom Fali lámpa

Vonatozó Haver, kék 456303516 Hasonló termékek

Barátokkal teli fényvilág

 • Mindig tartozék a Philips izzó

  Mindig tartozék a Philips izzó

  A csomag kiváló minőségű Philips EcoLamp energiatakarékos izzókat tartalmaz a legjobb világítási hatás eléréséhez.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips gyerekszobába való lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvencebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A lámpa kialakítása során külön figyelmet fordítottunk a gyerekszobában történő felhasználás speciális feltételeire: nem felforrósodó kialakítás, robusztus szerkezet és nem mérgező festékanyagok.

 • Falmatricák mellékelve

  Falmatricák mellékelve

  Ehhez a Philips lámpához falmatricák vannak mellékelve a csomagolásban. Így az ízlése szerint teljesen szabadon személyre szabhatja a szobáját.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: