Ultra Slim Smart LED TV

  Ultra Slim Smart LED TV

  46PDL8908S/12 Hasonló termékek

  Határozottan más

  A Philips DesignLine forradalmi, lebegő üveg kialakítása szavakkal leírhatatlan. Vagy talán mégsem? Olyan szavak jutnak az ember eszébe, mint a szemet gyönyörködtető, innovatív és kiváló teljesítményű. És persze lélegzetelállító… Összes előny megtekintése

  46PDL8908S/12 Hasonló termékek
 • Határozottan más

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DesignLine Ultra Slim Smart LED TV

117 cm-es (46"-es), 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 46PDL8908S/12 Hasonló termékek

Határozottan más

A televízión túl - Innovatív művészet

 • Forradalmi, lebegő üveg kialakítás - a belső terek inspirálója

  Az innovatív üveglap panelünk új szempontból közelíti meg, hogy hogyan tekintünk a TV-re - és hogy a TV-nek milyen a megjelenése. A fokozatos képernyőnyomat az üvegfelületen átívelő sötét-világos átmenettel hangsúlyozza a TV lebegő hatását. Döntse falnak egy tetőtéri helyiségben, egy parasztház régi bútorai között, vagy akassza ki egy galéria modern művei közé - minden környezetbe beleillik.

 • A 3-oldalas Ambilight XL fokozza a vizuális élményt

  Ezzel a szabadalmaztatott Philips technológiával a képernyő sokkal szélesebbnek – a vizuális élmény pedig még inkább magával ragadónak – tűnik, mivel a TV-képernyő három oldalából különlegesen széles ragyogást vetít a környező falakra. A fény színe automatikusan követi a TV képét. A falakhoz alkalmazkodó funkciónak köszönhetően a fény színe tökéletesen megfelel a TV képének a falak színétől függetlenül. Az élményt a különböző beállítások használatával egyéni igényei szerint személyre is szabhatja.

 • 1400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Smart TV – az online szórakozás világa

  Fedezze fel a hagyományos tévézés határain túli világot. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat, játékokat és még sok mást közvetlenül a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Smart TV-vel. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™ vagy a közösségi hálózatok használatával. Vagy... egyszerűen csak böngésszen az Interneten!

 • MyRemote alkalmazás – vezérelje a TV-t telefonja vagy táblagépe segítségével

  Vezérelje a TV-t és rögzítsen menet közben, távvezérlő nélkül, mindössze egy egyszerű alkalmazás használatával. Változtassa táblagépét vagy okostelefonját univerzális távvezérlővé az eredeti távvezérlő összes funkciójával, plusz olyan extra funkciókkal, mint a szövegbevitel. A SimplyShare funkcióval tartalmat vihet át a TV-re. Küldjön digitálisan sugárzott TV-műsort készülékeire a Wi-Fi smart screen használatával. Hogy mindig naprakész legyen, vegye fel menet közben kedvenc műsorait a MyRemote rögzítés használatával. Csak pörgesse át a TV-műsorfüzet tartalmát, és válassza ki, mely műsorokat kívánja rögzíteni és később megnézni. A Smart TV megérdemel egy valóban okos alkalmazást.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az eszközökről a TV-re

  Nézze azt, amit akar, ahol akarja, és amikor akarja. Tükrözze az eszközein lévő tartalmat, és nézze meg nagy képernyőn. Ossza meg a fényképeket okostelefonja, laptopja vagy más készüléke képernyőjéről. A csatlakozást könnyű beállítani, a technológia pedig számos eszközön működik.

 • Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  A Philips Smart TV integrált Wi-Fi funkciójával gyorsan és könnyen csatlakozhat otthoni hálózatához, így hozzáférhet a tartalmak világához, és otthonából, vezeték nélkül oszthatja meg kedvenceit.

 • Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Teljesen intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a kurzorgombokat, a hangerő-szabályzást és a gyorsgombokat. És hogy legyen valami extra is: az egyszerű navigációhoz csak le kell nyomnia és nyomva kell tartania az OK gombot. A pointer egérként használható, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést a képernyőn. Fordítsa meg a távvezérlőt, és a másik oldalon teljes billentyűzetet talál a könnyű szövegbevitelhez! És ami a legjobb: intelligens távvezérlőnkben giroszkópos érzékelő működik, így érzékeli, hogy melyik oldala van felül – vagyis bátran gépelhet, nem kell aggódnia a véletlen csatornaváltások miatt.

 • DesignLine Smart Mount - minden, ami a TV rögzítéséhez szükséges

  Akár falnak szeretné dönteni az új TV-t, akár fal mellé állítani, akár felfüggeszteni, egyetlen olyan rögzítési megoldás létezik, amely minden igényét kielégíti. A keményebb padlójú belső terekhez megalkottuk a padló és az üvegpanel között védőfunkciót ellátó élvédőt. Hát nem praktikus? A Philips zseniális Simply Straight fali rögzítő megoldásának köszönhetően Önnek nem kell hajszálpontosan méricskélnie a TV felfüggesztésekor - az ösztönösen mindig megtalálja a megfelelő szintet.

 • A kábeltok egyetlen átlátható kötegbe rendezi a TV-kábeleket

  Egy kábeltokkal egyetlen rendezett kötegbe gyűjthető az összes kábel. A kompakt kábeltok úgy lett kialakítva, hogy ne legyen szem előtt - a TV mögött húzódik meg, a kábelrengeteg látványának kiküszöbölése érdekében.

 • Perfect Pixel HD - a díjnyertes képminőség-feldolgozó rendszerünk

  Úgy van kialakítva, hogy a legfejlettebb villódzásmentes képeket biztosítsa, páratlan élesség és tisztaság mellett. A képet alkotó minden egyes képpont javításra kerül, hogy jobban igazodjon a környező képpontokhoz. Az eredmény az éles kép, a természetes részletgazdagság, az élénk színek, a kiváló kontraszt és az egyenletes, természetes mozgás egyedülálló kombinációja.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • A HbbTV-hez, a Multiroom klienshez és kiszolgálóhoz, a Netflixhez és a MyRemote alkalmazáshoz szoftverfrissítés szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: