Full HD Ultra Slim LED TV

  Full HD Ultra Slim LED TV

  46PFL3108K/12 Hasonló termékek

  Hamisítatlan szórakozás

  Élvezze az éles, tiszta képeket a Philips 3108-as sorozatú Digital Crystal Clear, Full HD LED TV-jén. Ez a sorozat egyesíti az élénk képeket, a nagyszerű hangzást és a minimalista TV-kivitelt. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja az emlékezetes nézői élményt. Összes előny megtekintése

  46PFL3108K/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3100 series Full HD Ultra Slim LED TV

117 cm-es (46"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C/S/S2 46PFL3108K/12 Hasonló termékek

Hamisítatlan szórakozás

Full HD Slim LED TV

 • TV szüneteltetése és USB felvételkészítés – szüneteltesse vagy rögzítse a műsort

  Szünetet tartana, hogy később folytassa a tévézést? A szüneteltetés funkcióval többé nem kell megvárnia (vagy végignéznie!) a reklámokat. Szeretne rögzíteni egy digitális élő adást, hogy egy megfelelőbb időpontban nézhesse meg? Az elektronikus műsorfüzettel megkeresheti kedvenc programjait, és könnyen beütemezheti a felvételeket. Elég csak egy USB merevlemezt csatlakoztatnia a TV-készülékhez, és az adást a merevlemez egyszerűen tárolja a későbbi megtekintés céljából.

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  A képminőség kiemelkedően fontos. A normál HDTV-k jó minőséget nyújtanak, Ön azonban a legjobbra vágyik. Képzeljen el egy készüléket, amelyben a lélegzetelállítóan tiszta részletek nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal, határozott mozgáskövetéssel, valós színekkel és élethű képpel párosulnak – és az energiafogyasztása is alacsony. Nem kell tovább keresnie. A Full HD LED TV a szabványos HDTV-knél is több részletet kínál. A több részlet pedig még intenzívebb vizuális élményt jelent az Ön számára.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgóképekért a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgóképek élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerőszabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. Magasabb PMR szám erősebb kontrasztot és a mozgás nagyobb tisztaságát jelenti – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Két HDMI bemenet az integrált csatlakoztathatóságért

  Két HDMI bemenet az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jelekkel működik, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Ez az innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja

  Használja TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy HDMI-DVI kábelt/átalakítót, és máris működik.

 • Digital Crystal Clear a képminőség javításáért

  Élvezze a rendkívül tiszta képeket bármilyen forrásból. Ez a képminőség-javító újításokból álló csomag digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: