LED TV

  LED TV

  46PFL9705K/02 Hasonló termékek

  Díjnyertes teljesítmény

  Hagyja, hogy magával ragadja az Ambilight hatalmas ereje. A lenyűgöző Perfect Pixel HD rendszer, a LED Pro és az erőteljes hangzás valóban életre kelti a mozifilmeket otthonában. Összes előny megtekintése

  46PFL9705K/02 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED TV

117 cm-es (46"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C/S2 46PFL9705K/02 Hasonló termékek

Díjnyertes teljesítmény

Ambilight technológiával és a legjobb képminőséggel

 • Az Ambilight Spectra 3 fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 3 fokozza a vizuális élményt

  Adjon új dimenziót a vizuális élményhez az Ambilight Spectra 3-mal. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából három irányban fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig illeszkedjen a képhez, a fal színétől függetlenül. Legyen nagyobb a kép az Ambilight segítségével!

 • Full HD 3D Ready technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Ready technológia az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D ready TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. A Blu-ray lemezen és a küszöbön álló 3D műsorszórásban megjelenő kiváló 3D filmek tökéletes minőséget és széles választékot kínálnak. A 3D kompatibilis Blu-ray lejátszó vagy HD vevőkészülék és a tartozék 3D bővítőkészlet (Philips PTA02) csatlakoztatásával saját televízióján is élvezheti a Full HD 3D élményt. Ha az egész család szeretné nézni a filmeket, kettőnél több néző eseténi is annyi 3D szemüveget használhatnak, amennyit csak akarnak (PTA03 bővítő készlet).

 • LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  LED Pro a rendkívüli kontrasztért és fényerőért

  Élvezze a lélegzetelállító képeket és fogyasszon akár 50%-kal kevesebb energiát a díjnyertes Philips LED Pro segítségével! A rács alakban elhelyezett több mint 1000 LED külön-külön működve látja el a kijelző háttérvilágítását. A képek világos területeit ragyogóan fényessé teszik, a sötét területeken pedig teljesen elhalványulnak, így energiát takarítanak meg. A nagy teljesítményű Perfect Pixel HD rendszerrel kombinálva az eredmény lenyűgöző, egyedülállóan kontrasztos és éles kép, élénk színekkel. A LED Pro technológiának köszönhetően a fekete valóban fekete, a fehér pedig fényes.

 • Bright Pro az élethű fényerőért

  Bright Pro az élethű fényerőért

  A Bright Pro funkciónak köszönhetően élvezheti a valósághű fényerő és a kiváló kontraszt élményét. A Philips díjnyertes LED Pro technológiája sokkal több fényt ad a kép egyes részeinek, és megtartja a fekete és sötét részek hangsúlyosságát is. Ez biztosítja a kiváló fényerőt, miközben a készülék energiafelhasználása akár 50%-kal is kevesebb lehet.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • Wi-Fi MediaConnect - számítógépes médiafájlok TV-n

  Wi-Fi MediaConnect - számítógépes médiafájlok TV-n

  Ezzel a programmal megoszthatja a laptopon tárolt videókat és képeket a TV-n, vezeték nélkül. Miután telepíti a laptopra, a használata nagyon egyszerű. Egyetlen kattintással kivetítheti a laptop képernyőjén látott tartalmat a TV nagy képernyőjére. Társaságban és egyedül is kiváló szórakozást nyújt ez a lehetőség.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Full HD és Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli tisztaságért

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a hagyományos televízióig. Az 1920 x 1080p képpontból álló Full HD képernyő ragyogó, villódzásmentes progresszív pásztázású képeket biztosít fantasztikus fényerővel.

 • 400 Hz-es Clear LCD technológia, 0,5 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  Élvezze a Philips leggyorsabb LCD TV-jét. A 400 Hz-es Clear LCD* minden eddiginél alacsonyabb, 0,5 ms-os válaszidővel működik, így Ön a leggyorsabb akciójelenetnél is páratlan mozgásélességet tapasztalhat.

 • Érezze át a hangulatot a 30 W RMS és az Incredible Surround segítségével

  Érezze a zene ritmusának erejét és a filmek atmoszféráját. A nagy teljesítményű 30 W RMS erősítők életszerű hanghatást biztosítanak. Az Incredible Surround segítségével teljes térhatást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége. Tiszta és széles hangteret hoz létre, amely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt.

 • Kiváló online videoáruházak és TV-műsorok igény szerint

  Saját tévéjén nézheti az online videoáruházak kiváló filmjeit. A legszebb romantikus klasszikusokat vagy a pörgős akciófilmeket is néhány gombnyomással elérheti otthonában. A videoáruházban megtalálhatja a filmek és sorozatok gazdag gyűjteményét; a legújabb sikerfilmektől az örök klasszikusokig. Ne kösse le magát a kötött műsoridők miatt! Kedvenc műsorait megnézheti akkor, amikor csak szeretné. Sose mulassza el többé kedvenc műsorait! A Catch up TV képes megőrizni és újra lejátszani az elmulasztott műsorokat. A feltételek és az ajánlatok eltérőek lehetnek az egyes országokban, illetve az egyes szolgáltatóknál.

Összes specifikációt mutat
 • 400 Hz-es Clear LCD-kijelző másodpercenként 400 jelenet megjelenítésére képes, egyesítve a 200 Hz-es technológiát az 50%-os munkaciklusú letapogatásos háttérvilágítással.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • A 3D TV készülékhez a PTA02 tartozékra (aktív shutter szemüveg és adó), 3D kompatibilis forráskészülékre és 3D forrásanyagra van szükség.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: