Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfk6949_12/55pfk6949_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  Ultra Slim Smart Full HD LED TV

  A Philips 6900-as sorozatú Smart LED TV különösen keskeny gyémántcsiszolású szélekkel díszített kerettel rendelkezik, amelyet azonnal szívébe fog zárni. De nemcsak a külseje tetszetős: számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például az Ambilight, a 3D, a Skype™ stb. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6900 series Ultra Slim Smart Full HD LED TV

140 cm-es (55"-es), Full HD LED TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 55PFK6949/12 Hasonló termékek

Ultra Slim Smart Full HD LED TV

2-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  Ön szereti az akciófilmeket, a sporteseményeket és a játékokat, de a lehető legjobb képet igényli. A Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) a Philips díjnyertes mozgásjavító technológiája, amely csökkenti a mozgás akadozását, kitűnő élességet, és az elképzelhető legegyenletesebb, leggördülékenyebb képet biztosítja.

 • 600 Hz-es PMR a tökéletes mozgóképekért

  600 Hz-es PMR a tökéletes mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 600 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentesen mozgó képeket. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Fedezze fel a hagyományos TV-adásnál fejlettebb, intelligens szolgáltatásokat. Béreljen és streameljen mozifilmeket, videókat vagy játékokat az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az olyan online alkalmazások növekvő választékát, mint például a Youtube.

 • MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  Vezérelje Philips TV-jét közvetlenül okoskészülékéről. A MyRemote alkalmazás segítségével minden eddiginél egyszerűbb az okoskészülékről származó tartalom megosztása a TV-n (SimplyShare), a sugárzott digitális TV-adás továbbítása a táblagépre (Wi-Fi Smart screen), vagy naprakész információk elérése a TV-programfüzet segítségével, amely segít kiválasztani, hogy mit nézzen meg.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Tükrözze a TV-re az okoskészüléken látott tartalmakat, és ossza meg azokat barátaival és családtagjaival. A fényképektől a videókig, a játékokig és az egyéb tartalmakig tükrözzön akármit az okostelefonjáról és a táblagépéről a nagy képernyőjére egy egyszerű paranccsal.

 • Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Szakadjon el a hagyományos műsorsugárzástól. Az Ön Philips Smart TV-je képes ugyanannak a Wi-Fi hálózatnak egy másik TV-készülékéhez kapcsolódni. Miután csatlakozott, a TV-készülékéről a digitális TV-adás és a felvételek továbbíthatók a kliens TV-készülékre új kábelek vezetése nélkül, és anélkül, hogy több előfizetésre kellene pénzt költenie.

 • Rendkívül keskeny keret: meghatározza a vizuális élményt

  A jó kivitel nagyon fontos. Vegyük például a precíziós kialakítású elülső keretet, amely csiszolt alumíniumból készült, fényes fémszéllel, ami olyan vékony és diszkrét, hogy borotvaéles vonalat alkot a képernyő körül, és optimalizálja a vizuális élményt.

 • Pixel Precise HD Engine: fedezze fel az élénk képminőséget

  A Philips Pixel Precise HD Engine elhozza Önnek a világot. Élvezze kedvenc természeti és utazási műsorait élénk, tiszta formában. A mélyebb fekete és a fényesebb fehér tónusoknak köszönhető színgazdagság és nagy kontraszt révén új határokat léphet át anélkül, hogy felállna a foteljéből.

 • Cloud TV és Cloud Explorer - világok találkozása

  Mivel Ön egyedi, úgy gondoljuk, hogy a TV-t is egyedi módon kell néznie. A Philips Cloud TV folyamatosan növekvő választékának köszönhetően a világ több száz TV-csatornája közül választhat. A Cloud Explorer segítségével a TV-n keresztül elérheti Dropbox™ fiókját, és a tartalmakat közeli és távoli barátaival megosztva a nagy méretű képernyőn nézheti.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: