Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7909_12/55pus7909_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

  Ultra Slim, Androidos, 4K UHD LED TV

  Az Ultra HD és az Android teljesítménye egyesül a Philips 7900-as sorozatú Ultra HD TV készülékben. A rendkívül gyors négymagos feldolgozásnak köszönhetően a Smart TV-n való navigálás gyerekjáték. Az Ambilight technológia és a keret nélküli kialakítás tovább fokozza a vizuális élmény intenzitását. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

7900 series Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

139 cm-es (55"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, DVB-T/T2/C/S/S2 kettős hangolóegység 55PUS7909/12 Hasonló termékek

Ultra Slim, Androidos, 4K UHD LED TV

2-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Tévézzen úgy, ahogy eddig még soha, a hagyományos Full HD TV-hez viszonyítva négyszeres felbontás mellett. A 3840×2160 pixeles, tiszta és valósághű kép ablakot nyit egy új világra.

 • 600 Hz-es PMR Ultra HD a tökéletes mozgóképekért

  600 Hz-es PMR Ultra HD a tökéletes mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül az Ultra HD TV-n megtekintett játék, mozgalmas sportesemények vagy akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 600 Hz-es Perfect Motion Rate Ultra funkciót, mellyel tökéletes mozgóképet élvezhet Ultra HD felbontásban. Bár az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Akár egy kisgyerek a cukrászdában! Élvezze a Google Play™ store alkalmazásai, játékai és további tartalmai fenséges választékát - a Chrome™ böngésző, a YouTube™, a Google Movies, a Google Music, közösségi hálózati alkalmazások sora, és még sok minden más csak Önre vár Android™ rendszerű TV-jén.

 • A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  Vége a vitáknak, hogy melyik műsort nézzék. TV-jének kettős hangolóegységével mostantól nem kell kihagyniuk az egy időben vetített kedvenc sorozatot és a futballmérkőzést. A kettős felvételi funkció lehetőséget nyújt Önnek, hogy amíg az egyik programot nézi, egy másikat rögzítve, később is mindig lesz nagyszerű néznivalója.

 • Keret nélküli kialakítás: keret nélkül nagyobb felületen élvezhető a TV

  Fényes. Minimalista dizájn. Diszkrét. A keret nélküli, gyönyörűen kialakított képernyő kiváló minőségű üvegből készült, szélein ultravékony alumínium bevonattal, mely a keret minimalizálásával a látványt maximalizálja.

 • A legapróbb részletekig kidolgozva: TV a teljesítményének megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Tervezőink azért döntöttek a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok, például alumínium alkalmazása mellett, hogy a TV kivitele tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

 • Pixel Precise Ultra HD: fedezze fel az élénk képminőséget

  A 4K Ultra HD TV szépsége abban rejlik, hogy minden apró részletet képes érzékeltetni. A Pixel Precise Ultra HD engine képfeldolgozási algoritmusai bármely bemeneti képet UHD felbontásban jelenítenek meg a képernyőn. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videót néz, vagy eredeti 4K Ultra HD tartalmat, a Philips technológiája kivételes élességet, mozgást, tisztaságot, színeket és kontrasztot biztosít az Ön számára.

 • Az intelligens távvezérlővel rámutathat, szöveget írhat be vagy beszélgethet a TV-készülékkel

  A teljes mértékben intuitív távvezérlőn megtalálható minden megszokott funkció, mint például a kurzorgombok, a hangerő-szabályozó gombok és a parancsikon gombok, továbbá olyan funkciók is, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik a kommunikációt a TV-vel. Az egyszerű navigációhoz csak meg kell érintenie hosszan az OK gombot. A pointer egérként használható, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést a képernyőn. Fordítsa meg a távvezérlőt, és a másik oldalon teljes billentyűzetet talál a könnyű szövegbevitelhez. Nincs kedve a billentyűzet használatához? Beszéljen távvezérlőjébe, és az eredmények megjelennek TV-képernyőjén. Valóban intelligensebb élmény Önnek.

 • Az alkalmazásoktól a Cloud TV-ig: minden eddiginél több online szórakozás

  Képzelje el, hogy TV-készülékén egyre több intelligens alkalmazást használhat. Kezdve a YouTube-tól a zenén át a video-on-demand szolgáltatásig stb. személyre szabhatja a kezelőfelületen rögzítendő alkalmazásokat. Többre vágyik? Fedezze fel a Cloud TV alkalmazást. Több száz nemzetközi prémium csatorna közül válogathatja ki kedvenc showműsorait, és megtudhatja, éppen mi a trendi a világ másik részén. A Cloud Explorer alkalmazással elérheti a Dropbox™ szolgáltatást, mellyel kedvenc fényképeit és videóit nagy képernyőn tekintheti (és oszthatja) meg.

Összes specifikációt mutat
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: