Spotlámpa

  Spotlámpa

  A stílusra helyezett hangsúly

  A Philips my Living Modern ikonikus spotlámpa-család a hibátlan alakjával és funkciójával tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, amelyet a letisztult formák és határozott vonalak jellemeznek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Spotlámpa

TRAVELLER, alumínium 562204816 Hasonló termékek

A stílusra helyezett hangsúly

Világítás modern formákkal és funkciókkal

 • Tökéletes fénysugár kiemelő világításhoz

  Tökéletes fénysugár kiemelő világításhoz

  Ennek a Philips spotlámpának a fénysugara tökéletesen alkalmas a kiemelő világításra. A fénynyalábbal a belső tér bármely részletét vagy sajátosságát képes kihangsúlyozni.

 • Irányítsa a fényt tetszése szerint

  Irányítsa a fényt tetszése szerint

  A Philips myLiving spotlámpa segítségével otthonának világítása olyan lehet, amilyennek Ön szeretné. A rugalmas lámpák minden irányban szabadon mozognak, így a fény pontosan arra a helyre irányítható, ahol leginkább szükség van rá.

 • Ragyogó, kiváló minőségű fény

  Ragyogó, kiváló minőségű fény

  A Philips halogénlámpák ragyogó fényükkel kiemelik a részleteket, vagy kellemes hangulatot teremtenek a szobában.

 • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Állítsa be a Philips lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Bármilyen szobabelsőhöz

  Ez a teljes mértékben funkcionális, ugyanakkor nagyon elegáns Philips spotlámpa megszépíti a környezetet a lakás bármely szobájában.

 • Tiszta és modern formák

  A Philips myLiving spotlámpákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a modern lakberendezési stílushoz. Karcsú vonalaiknak és egyszerű formáiknak köszönhetően bármilyen modern belső térbe beleillenek. A letisztult és magabiztos formatervezésű lámpák kiválóan hangsúlyozzák a stílus sajátosságait.

 • Csiszolt alumínium

  Az alumínium ezen modern változata csiszolt megjelenésével ugyanolyan gyönyörű, és extra könnyedséget kölcsönöz a lámpa felületének.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: