Spotlámpa

  Spotlámpa

  Élvezze és élje át a pillanatot

  A Philips my Living Contemporary spotlámpák széles választékban állnak rendelkezésre. Elegáns sziluettjükkel és csúcsminőségű fényükkel tökéletesen illeszkednek a modern ízléshez, trendekhez és életstílushoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze és élje át a pillanatot

Modern világítás a modern élethez

 • Tökéletes fénysugár kiemelő világításhoz

  Tökéletes fénysugár kiemelő világításhoz

  Ennek a Philips spotlámpának a fénysugara tökéletesen alkalmas a kiemelő világításra. A fénynyalábbal a belső tér bármely részletét vagy sajátosságát képes kihangsúlyozni.

 • Irányítsa a fényt tetszése szerint

  Irányítsa a fényt tetszése szerint

  A Philips myLiving spotlámpa segítségével otthonának világítása olyan lehet, amilyennek Ön szeretné. A rugalmas lámpák minden irányban szabadon mozognak, így a fény pontosan arra a helyre irányítható, ahol leginkább szükség van rá.

 • Ragyogó, kiváló minőségű fény

  Ragyogó, kiváló minőségű fény

  A Philips halogénlámpák ragyogó fényükkel kiemelik a részleteket, vagy kellemes hangulatot teremtenek a szobában.

 • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Állítsa be a Philips lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Bármilyen szobabelsőhöz

  Ez a teljes mértékben funkcionális, ugyanakkor nagyon elegáns Philips spotlámpa megszépíti a környezetet a lakás bármely szobájában.

 • Természetes és felismerhető formák

  A Philips myLiving klasszikus formáját finom átmenetek és íves vonalak jellemzik. A praktikus és elegáns myLiving spotlámpák nem tolakodnak az előtérbe, hanem tökéletesen beleolvadnak a környezetbe, bármilyen modern stílusú lakásban.

 • Időtálló anyagok

  A fém és az üveg semleges és elegáns jelleget kölcsönöz otthonának. Az ellenálló, egyszerű anyagokban mindenki kedvét leli, aki kedveli a modern stílust.

 • Stílusos fehér

  Az egyszerű, lágy és mindig stílusos fehér időtlenül üdítő szín, amely tisztaságot sugároz bármely belső térben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: