Süllyesztett spotlámpa

  Süllyesztett spotlámpa

  A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

  Ez a nagy teljesítményű süllyesztett Philips Ledino spotlámpa tökéletesen illeszkedik bármilyen szobabelsőhöz, függetlenül annak stílusától. A kisméretű, de tökéletesen formázott, minimalista alumínium keretbe foglalt, elforgatható LED-es világítás tökéletesen beleolvad a mennyezetbe.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

egy süllyesztett spotlámpában

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő. Ez az, amitől a Philips SmartSpot világítótestek a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy bármilyen alkalomhoz megfelelő környezet teremtésére is ideálisak. Kiváló fényforrás minden esetben, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában, vagy a folyosó funkcionális kivilágításának biztosításáról.

 • Rendkívül hosszú élettartam

  Rendkívül hosszú élettartam

  Megbízható teljesítménnyel párosuló, rendkívül hosszú élettartam. A Philips SmartSpot nagy teljesítményű LED-lámpái akár 20 000 órás működést biztosítanak, a legkiválóbb fénykibocsátás mellett.

 • Rendkívüli rugalmasság

  Rendkívüli rugalmasság

  A Philips SmartSpot speciális fényforrás, amellyel tökéletesen uralhatja otthonának világítását. Számos alkotórésze szabadon elfordítható, így a fény pontosan a megfelelő helyre irányítható, ráadásul teljes mértékben szabályozható.

 • Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  A Philips SmartSpot világítótestek csúcsminőségű anyagokból többek között sajtolt alumíniumból készülnek.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Minden Philips SmartSpot világítótest energiatakarékos kialakítású, így használatukkal csökkentheti villanyszámlájának összegét, miközben tesz a környezetért is.

 • Meleg, fehér fény

  Meleg, fehér fény

  A Philips SmartSpot LED a legújabb LED világítási technológiát alkalmazva kiváló minőségű és nagy energiájú, 2700 kelvin színhőmérséklettel rendelkező, meleg, fehér fényt biztosít.

 • Magas fényerő

  Kiváló minőségű fény, magas fényerővel. A fény 40°-os sugárzási szögben szóródik szét, ami tökéletes a spotlámpás megvilágításhoz.

 • Karcsú és diszkrét kialakítás

  A modern, süllyesztett stílus keskeny és diszkrét, ráadásul tökéletesen illeszkedik a mennyezethez:sem kiugró sarkok, sem ügyetlen formák nem zavarhatják meg a szoba elrendezését.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: