Süllyesztett spotlámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579263116/579263116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Süllyesztett spotlámpa

  Dekorálja otthonát fényekkel

  A fehér színű, süllyesztett spotlámpák kellemes közérzetet teremtenek a fürdőszobában. Kis méretüknek és jó kialakításuknak köszönhetően bárhová felszerelhetők. A szabályozható fényerőnek köszönhetően tökéletes hangulatot teremthetnek az esti fürdőzéshez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InStyle Süllyesztett spotlámpa

Nomia, fehér, LED 579263116 Hasonló termékek

Dekorálja otthonát fényekkel

formatervezett lámpa a fürdőszobai világításhoz

 • Nagy teljesítményű LED

  Nagy teljesítményű LED

  A lámpa LED-modulja a Philips egyedi fejlesztésű megoldása, amely 3 LED-et egyesít szintetikus és alumínium házban. Ez a technológia lehetővé teszi az optimális fényerő és a 100%-osan egységes fényszín elérését.

 • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  A fényerő-szabályozó (nem tartozék) segítségével beállíthatja a fényerőt. Megkönnyíti a fürdőszoba fényének beállítását a saját igényeihez igazítva, és olyan hangulatot teremthet vele a fürdőszobában, amilyet csak szeretne.

 • IP 65: A tökéletes megvilágítás zuhanyzáshoz

  IP 65: A tökéletes megvilágítás zuhanyzáshoz

  Ezt a Philips fürdőszobai lámpát kifejezetten párás környezethez tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a fürdőszobai lámpa IP65-ös értékkel rendelkezik: zuhanyvilágításként is használható.

 • Rendkívül hosszú élettartam

  Rendkívül hosszú élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). A Philips LED lámpákkal biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • A fürdőszobában elengedhetetlen a jó megvilágítás

  A biztonságos borotválkozás miatt rendkívül fontos, hogy jól lássa magát a tükörben, ezért minden lámpatestbe kiváló minőségű fényforrást építettünk. A fürdőszobai világítótestekben a legújabb energiatakarékos technológiát alkalmaztuk, amely kiváló megvilágítást kínál anélkül, hogy fénye éles vagy bántó lenne.

 • Többféle alkalmazási lehetőséget kínáló termékcsalád

  Fali és mennyezeti lámpák nagy választéka áll rendelkezésre. A termékek között megtalálhatók a nagyméretű mennyezeti világítóeszközök, amelyek kényelmes és kellemes módon világítják be az egész fürdőszobát. A fali lámpák tiszta, ragyogó, árnyékmentes fényt adnak a tükörnél végzett, odafigyelést igénylő feladatokhoz, mint például borotválkozás, sminkelés vagy kontaktlencse behelyezése.

 • Dekorálja fürdőszobáját fényekkel

  Az InStyle fürdőszobai lámpák stílusos és masszív kialakítása minden fürdőszoba díszévé válik. A kiemelkedő minőségű és a használatnak ellenálló anyagok, mint például a csiszolt acél, az alumínium és az üveg, jellemzője a gondos, a legkisebb részletre is ügyelő megmunkálás, ideértve a lekerekített széleket és a kiálló részek nélküli felületeket is. A termékválaszték jellemzője a tiszta, egyszerű stílus, a modern kialakítás és az elegáns dekoráció.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: