Süllyesztett spotlámpa

  Süllyesztett spotlámpa

  A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

  Modern halogén spotlámpa, mélyen a minimalista tartóba süllyesztve. Teljes mértékben irányított, így Ön pontosan oda irányíthatja a gyönyörű halogén lámpát ahol arra szüksége van. A fényt körülölelő stílusos ház finoman ráirányítja a figyelmet a kialakításra.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő. Ez az, amitől a Philips SmartSpot világítótestek a szoba valamely részletének hangsúlyozására vagy bármilyen alkalomhoz megfelelő környezet teremtésére is ideálisak. Kiváló fényforrás minden esetben, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában, vagy a folyosó funkcionális kivilágításának biztosításáról.

 • Rendkívüli rugalmasság

  Rendkívüli rugalmasság

  A Philips SmartSpot speciális fényforrás, amellyel tökéletesen uralhatja otthonának világítását. Számos alkotórésze szabadon elfordítható, így a fény pontosan a megfelelő helyre irányítható, ráadásul teljes mértékben szabályozható.

 • Akár 4000 órás élettartam

  Akár 4000 órás élettartam

  Az Eco-Halogen lámpák élettartama akár 4000 óra is lehet.

 • Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  A Philips SmartSpot világítótestek csúcsminőségű anyagokból többek között sajtolt alumíniumból készülnek.

 • Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Ez a lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Ragyogó, kiváló minőségű fény

  Ragyogó, kiváló minőségű fény

  A Philips energiatakarékos halogénlámpája ragyogó fényt sugároz, amely kiemeli szobája egyes részleteit, és kellemes hangulatot teremt. Mindeközben a hagyományos halogénlámpákhoz képest több energiát takarít meg.

 • Karcsú és diszkrét kialakítás

  A modern, süllyesztett stílus keskeny és diszkrét, ráadásul tökéletesen illeszkedik a mennyezethez:sem kiugró sarkok, sem ügyetlen formák nem zavarhatják meg a szoba elrendezését.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: