Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9809_12/65pus9809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

  Ultra Slim, Androidos, 4K UHD LED TV

  Üdvözöljük az új készüléket: az Androidos Philips 9800-as sorozatú TV a legjobb Ultra HD minőségű képet biztosítja, páratlan kontraszttal. A vezeték nélküli mélynyomó és a 4-oldalas Ambilight rendszer tökéletes moziélményt nyújt. Popcorn nem jár hozzá. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

9800 series Ultra Slim, 4K, Android™-os UHD TV

164 cm-es (65"-es), 4K Ultra HD LED TV, Hatmagos, DVB-T/T2/C/S/S2 kettős hangolóegység 65PUS9809/12 Hasonló termékek

Ultra Slim, Androidos, 4K UHD LED TV

4-oldalas Ambilight rendszerrel

 • 4-oldalas Ambilight: képzelje el a TV-jét egy fényudvarban

  4-oldalas Ambilight: képzelje el a TV-jét egy fényudvarban

  Otthona, amelyet megalkotott, sokkal több mint csupán egy ház. Tegye hát teljessé otthonát egy melegséget árasztó és vonzó kialakítású TV-készülékkel. Ismerje meg a minden eddiginél fantasztikusabb Ambilight élményt, vagyis a TV négy oldala körül a falra vetülő extra széles ragyogást. A képernyő sokkal szélesebbnek tűnik, az élmény pedig sokkal intenzívebb. A TV mintha lebegne a levegőben. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Tévézzen úgy, ahogy eddig még soha, a hagyományos Full HD TV-hez viszonyítva négyszeres felbontás mellett. A 3840×2160 pixeles, tiszta és valósághű kép ablakot nyit egy új világra.

 • Díjnyertes Micro Dimming Premium a briliáns kontraszt érdekében

  Díjnyertes Micro Dimming Premium a briliáns kontraszt érdekében

  Díjnyertes kontraszt bármilyen fénynél. A Philips Micro Dimming Premium mélyebb feketéket és ragyogóbb fehéreket eredményez, az intelligens algoritmusnak köszönhetően, amely zónánként analizálja a képet, és ennek megfelelően állítja be a LED-es megvilágítást. Az eredmény a hihetetlen kontraszt, élesség és a káprázatos képminőség nappal és éjjel.

 • Vezeték nélküli mélynyomó: érezze a tökéletes hangélményt

  Vezeték nélküli mélynyomó: érezze a tökéletes hangélményt

  Érezze a hang erejét. A vezeték nélküli ultrabasszus mélynyomó gondoskodik a basszusról a tévézés során. Az 50 W teljesítmény erőteljes hatású hangzást kínál, amely meghatározza az egész szoba hangulatát. Vezeték nélküli és keskeny kialakításával diszkréten a fotel alá helyezhető, vagy a fal mellé állítható, így Önnek valóban magával ragadó hangélményben lehet része otthonának bármely pontján.

 • Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Google Play™ store - a világ az ujjai előtt hever

  Akár egy kisgyerek a cukrászdában! Élvezze a Google Play™ store alkalmazásai, játékai és további tartalmai fenséges választékát - a Chrome™ böngésző, a YouTube™, a Google Movies, a Google Music, közösségi hálózati alkalmazások sora, és még sok minden más csak Önre vár Android™ rendszerű TV-jén.

 • A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  A kettős hangolóegység egyszerre több program megtekintését és rögzítését is lehetővé teszi

  Vége a vitáknak, hogy melyik műsort nézzék. TV-jének kettős hangolóegységével mostantól nem kell kihagyniuk az egy időben vetített kedvenc sorozatot és a futballmérkőzést. A kettős felvételi funkció lehetőséget nyújt Önnek, hogy amíg az egyik programot nézi, egy másikat rögzítve, később is mindig lesz nagyszerű néznivalója.

 • A legapróbb részletekig kidolgozva: TV a teljesítményének megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Tervezőink azért döntöttek a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok alkalmazása mellett, hogy a TV kivitele tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

 • Perfect Pixel Ultra HD - káprázatos képminőség

  Díjnyertes Picture Quality (Képminőség) technológiánk örökségére építve teljességgel új szintre emeltük a HD képminőséget. A Perfect Pixel Ultra HD rendszer képfeldolgozó algoritmusai bármilyen bemeneti képet 4K Ultra HD felbontásúvá konvertálnak képernyőjén. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videót néz vagy natív UHD-tartalmat, a Philips technológiája tökéletes élességet, mozgást, tisztaságot, színeket és kontrasztot biztosít az Ön számára.

 • 1200 Hz-es PMR Ultra HD a lehető legegyenletesebb mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül az Ultra HD TV-n megtekintett játék, nagy sebességű sportesemények vagy akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV az 1200 Hz-es Perfect Motion Rate Ultra funkciót, mellyel tökéletes Ultra HD mozgóképeket élvezhet. Bár az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Mutasson rá, gépeljen szöveget, beszéljen, vagy kommunikáljon csupán mozdulatokkal - ez a valóban intelligens interakció

  A TV-jével való kommunikáció soha nem volt egyszerűbb, vagy szórakoztatóbb. Teljes mértékben intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a gyorsgombokat, a „mutatás és kattintás” egérfunkciókat vagy a távvezérlő hátoldalán található billentyűzetet, de ez még korántsem minden. Halkítani kívánja a TV-t? Egy egyszerű kézmozdulat (nincs szükség a távvezérlőre!), a beépített kamera észleli mozdulatát, és végrehajtja a kívánt műveletet. Nincs kedve a billentyűzet használatához? Beszéljen távvezérlőjébe, és az eredmények megjelennek TV-képernyőjén! Valóban intelligensebb élmény Önnek.

 • Az alkalmazásoktól a Cloud TV-ig: minden eddiginél több online szórakozás

  Képzelje el, hogy TV-készülékén egyre több intelligens alkalmazást használhat. Kezdve a YouTube-tól a zenén át a video-on-demand szolgáltatásig stb. személyre szabhatja a kezelőfelületen rögzítendő alkalmazásokat. Többre vágyik? Fedezze fel a Cloud TV alkalmazást. Több száz nemzetközi prémium csatorna közül válogathatja ki kedvenc showműsorait, és megtudhatja, éppen mi a trendi a világ másik részén. A Cloud Explorer alkalmazással elérheti a Dropbox™ szolgáltatást, mellyel kedvenc fényképeit és videóit nagy képernyőn tekintheti (és oszthatja) meg.

Összes specifikációt mutat
 • A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Mutató funkció a használt Smart TV alkalmazás függvényében.
 • Az elérhető Android alkalmazások országonként változnak. További részletekért látogassa meg a helyi Google Play áruházat.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • Az Android, a Google Play és további márkajelzések a Google Inc. védjegyei.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: