Asztali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/667293116/667293116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Asztali lámpa

  Teremtse meg stílusát a fénnyel

  A Philips InStyle Connex asztali lámpában a csinos külső okos kialakítással társul. A tökéletesen irányítható kar energiatakarékos LED-fényt biztosít bármilyen szögben, az alapzat pedig 2 USB töltőportot rejt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InStyle Asztali lámpa

Connex, fehér, LED 667293116 Hasonló termékek

Teremtse meg stílusát a fénnyel

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Akár 20 éves élettartam

  Akár 20 éves élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED lámpában alkalmazott integrált LED-ek akár 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Hihetetlenül kellemes gondolat, ha tudja, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem izzócserét nem igényel.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a lámpa körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Mozgatható lámpafej

  Mozgatható lámpafej

  A mozgatható lámpafejnek köszönhetően oda irányíthatja a fényt, ahová szeretné.

 • Beépített USB port

  Beépített USB port

  A Philips asztali lámpa a még kényelmesebb használat érdekében USB csatlakozóval rendelkezik, így Ön munka közben is feltöltheti okostelefonját vagy más készülékét.

 • Rugalmas kar

  Rugalmas kar
Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: