Asztali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674233116/674233116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Asztali lámpa

  Szemkímélő

  A Philips EyeCare Spoon asztali lámpával kényelmesen és stílusosan dolgozhat. A kanál alakú fej és kar számos ponton állítható, hogy a fény csak az asztalt világítsa meg. A kiváló minőségű LED rengeteg hideg fehér fényt bocsát ki, ami segíti az összpontosítást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Eyecare Asztali lámpa

SPOON, fehér, LED 674233116 Hasonló termékek

Szemkímélő

Segít a folyamatos koncentrációban

 • Egyedi optika az egyenletes fényeloszlásért

  Egyedi optika az egyenletes fényeloszlásért

  Az egyedi optikának köszönhetően a Philips EyeCare asztali lámpák szórt fényt bocsátanak ki, amely egyenletesen oszlik el a munkafelületen. Ez csökkenti az egyenletlenül megvilágított felületek arányát és a vakító fényt, ami jobban fárasztja a szemet.

 • A káprázás és a szemfáradás csökkentésére tervezve

  A káprázás és a szemfáradás csökkentésére tervezve

  A Philips EyeCare asztali lámpa egyedi optikája és a kiváló minőségű, hideg fehér LED fénye kevésbé vakító, így a szemét sem kell megerőltetnie. Kellemes és a látható villódzástól mentes, ami maximálisan kényelmes a szemnek.

 • Hideg nappali fény, ideális a fókuszáláshoz és a koncentrációhoz

  Hideg nappali fény, ideális a fókuszáláshoz és a koncentrációhoz

  Tudományos eredmények igazolták, hogy az 5500 K színhőmérsékletű, hideg nappali fény és a max. 1000 lux segíti a koncentrációt fenntartva a nappali fényviszonyokkal megegyező energiaszintet és éberséget.

 • Továbbfejlesztett fényerő-szabályozás memória funkcióval

  Továbbfejlesztett fényerő-szabályozás memória funkcióval

  Továbbfejlesztett fényerő-szabályozás és memória funkciójával ez a Philips EyeCare asztali lámpa lehetővé teszi, hogy Ön megtalálja az Önnek leginkább megfelelő fényintenzitást, és a lámpát ezen a beállításon tartja. Praktikus és kényelmes.

 • Messzebbre elér, így maximális az olvasási kényelem

  Messzebbre elér, így maximális az olvasási kényelem

  Ez a Philips EyeCare asztali lámpa ergonomikus és rugalmas karral rendelkezik, hogy még messzebbre elérjen, így maximális olvasási kényelmet kínáljon. Mivel könnyedén beállítható a megfelelő helyzetbe, így Önnek nem kell görnyednie vagy kényelmetlen helyzetben ülnie az íróasztalnál, hogy a fény megfelelően essen a munkaterületre.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: