Francia csatlakozó

  Francia csatlakozó

  Teremtsen az adott pillanathoz megfelelő világítást!

  Élénk fehér fény olvasáshoz. Melegebb árnyalat, ha a gyerekekkel játszik. meglévő lámpatesteket nem kell lecserélnie. Csak ezt a csatlakozót kell alkalmaznia ahhoz, hogy a régi lámpatestek más LivingAmbiance termékekkel is használhatóak legyenek.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Teremtsen az adott pillanathoz megfelelő világítást!

 • Állítson be minden egyes lámpát külön-külön, vagy bármilyen kombinációban

  Állítson be minden egyes lámpát külön-külön, vagy bármilyen kombinációban

  Más Philips LivingAmbiance készülékekhez csatlakoztatva megváltoztatható a színes fényű lámpatestek színe, csökkenthető vagy beállítható azok fényereje, és a fehér fényű lámpatestek fényereje is halványítható.

 • Vezérelje ezt és más SmartLink lámpákat egyetlen távvezérlővel

  Vezérelje ezt és más SmartLink lámpákat egyetlen távvezérlővel

  Az összes LivingAmbiance készülék használható ugyanazzal az intuitív távvezérlővel, mellyel – együtt vagy külön-külön – kikapcsolhatja vagy megváltoztathatja a fényeket, ahogy kedve tartja. Az egyszerre működtethető készülékek a csomagolásra pillantva azonnal felismerhetők. A SmartLink logó azt jelenti, hogy a készülék kompatibilis más SmartLink termékekkel.

 • Bármilyen fehér fényű lámpatestet csatlakoztathat a LivingAmbiance távvezérlőhöz

  Kösse össze a lámpatestet és a fali aljzatot a LivingWhites lámpavezérlő csatlakozóval, és a lámpatest máris együtt használható más LivingAmbiance termékekkel. Így a LivingAmbiance távvezérlővel vezérelheti és más LivingAmbiance termékekhez csatlakoztathatja korábban vásárolt lámpáját. Végre saját lámpája is részt vehet a hangulat megteremtésében! Figyelem: a LivingWhites dugaszba csatlakoztatott lámpatesten nem lehet érintésvezérléssel szabályozható fényerő-tompítás.

 • A távvezérlővel a fehér fényű lámpatest fényereje csökkenthető

  A LivingAmbiance távvezérlővel csökkenthető a lámpatest fényereje. Győződjön meg róla, hogy a lámpatestben található izzó fényerőszabályozós-e.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: