Disney

Disney

SoftPal hordozható világító barát

  Disney

  SoftPal hordozható világító barát

  Belépés a képzelet birodalmába

  Ez a Philips és Disney SoftPal Micimackó lámpa gyermeke hordozható világító kis társa lesz, mely gyengéden bevilágítja a hálószobáját. Ennek a hordozható irányfénynek köszönhetően gyermeke nyugodtan, biztonságban alhat puha, ölelni való társával az oldalán. Összes előny megtekintése

 • Belépés a képzelet birodalmába

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Disney SoftPal hordozható világító barát

Micimackó, sárga, LED 717053416 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Gyermekek számára

  Gyermekek számára

  Ez a Philips és Disney gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen.

 • Nem forrósodik át és gyermekbarát

  Nem forrósodik át és gyermekbarát

  Ez a lámpa teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel gyermekbarát anyagokból készült és LED-világítást használ, ezért soha nem forrósodik át.

 • Megnyugtatja a gyermekét éjszaka

  Megnyugtatja a gyermekét éjszaka

  A SoftPal a gyermek hordozható és világító barátja, mely gyengéden bevilágítja a hálószobáját, és megnyugtatja őt az éjszaka során. Az éjjeli fényhez két különböző fényintenzitást lehet kiválasztani. A dokkolóegységen lévő gombot megnyomva visszafogott éjszakai fényt, magát a SoftPalt bekapcsolva pedig lágyan izzó éjszakai fényt varázsolhat.

 • A gyermeke társa éjszaka

  A gyermeke társa éjszaka

  A SoftPal hordozható irányfényként is használható, amikor a gyermek a fürdőszobába vagy szülei hálószobájába szeretne menni.

 • Puha, összenyomható, és biztonságosan megérinthető

  Puha, összenyomható, és biztonságosan megérinthető

  A SoftPal egy puha, összenyomható, ölelnivaló éjszakai barát.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit.

 • Billentéssel kapcsolhatja be a belül lévő LED-lámpát

  Billentéssel kapcsolhatja be a belül lévő LED-lámpát

  Vigyen fényt az éjszakába pusztán a SoftPal megfordításával. A belsejében található LED-lámpa minden egyes kézbillentésre be- vagy kikapcsol.

 • Egyszerű indukciós töltés dokkolón

  Egyszerű indukciós töltés dokkolón

  Helyezze a SoftPal figurát a dokkolóegységre és nyomja meg a gombot az indukciós töltés automatikus megkezdéséhez. Amikor a SoftPal teljesen feltöltődött, a dokkolón található fényjelzés automatikusan kikapcsol.

 • Tartós és ütésálló

  Ez a lámpa tartós és ütésálló, nincsenek éles részei, és tartós anyagból készült. Biztos lehet benne, hogy gyermekei képzelete szárnyalni fog, és Önnek sem kell aggódnia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: