Asztali lámpa

  Asztali lámpa

  Belépés a képzelet birodalmába

  A Csillagok háborúja ihlette Philips asztali lámpa hideg fehér fényt bocsát ki, ami remekül segít a koncentrálásban, ha gyermeke könyvet olvas vagy házi feladatot ír. A Csillagok háborúja kalandjai láthatók rajta, így vonzza a tekinteteket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Asztali lámpa

Csillagok háborúja, fekete, LED 717709916 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Csillagok háborúja rajongók számára

  Csillagok háborúja rajongók számára

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips hálószobai lámpa izgalmas hősi kalandokra inspiráló hangulatot teremt otthonában. Ideális tér a tanulásra, kikapcsolódásra és alvásra – mindez kedvenc Csillagok háborúja szereplőjével. Ezt a lámpát Önnek tervezték.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a lámpa körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Páratlan rugalmasság

  Páratlan rugalmasság

  Ez a rugalmas fejjel rendelkező, Csillagok háborúja ihlette Philips asztali lámpa biztonságosan elforgatható a kívánt irányba, hogy oda vetítse a fényét, ahol arra szükség van.

 • Ideális lámpa az íróasztalára

  Ez a hálószobai lámpa tökéletes választás íróasztalokhoz. Hideg fehér fénye ideális olvasáshoz és házifeladat-készítéshez. A kézre álló és könnyen bekapcsolható lámpa segít, hogy biztonságban és kényelemben érezze magát éjszaka.

 • Optimális koncentrációt segítő, hideg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa hideg, fehér fényt ad az optimális koncentráció elősegítéséhez.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: