LIGHTSTRIP PLUS EU/UK HOSSZABBÍTÓ EGYSÉG

  LIGHTSTRIP PLUS EU/UK HOSSZABBÍTÓ EGYSÉG

  Növelje tetszés szerint a fényt

  A Philips Hue Lightstrip Plus 1 méteres hosszabbítás egyszerűen hozzákapcsolható meglévő Lightstrip Plus fénysorához. Alakítsa kedve szerint a fényt, bővítse a fénysort akár 10 méterre. Keltse életre szobáit a fehér fény különböző árnyalataival és akár 16 millió színnel.

 • Növelje tetszés szerint a fényt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Növelje tetszés szerint a fényt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue LIGHTSTRIP PLUS EU/UK HOSSZABBÍTÓ EGYSÉG

Növelje tetszés szerint a fényt

 • 1 méternyi rugalmas fény, hosszabbítható és méretre vágható

  A hue Lightstrip Plus 1 méteres hosszabbító egység könnyedén csatlakoztatható a hue Lightstrip Plushoz. Szinte bármilyen formára alakíthatja, és a hátoldalán lévő ragasztószalag segítségével gyakorlatilag bármilyen szilárd felülethez rögzítheti. Szükség esetén méretre vághatja a csíkot az olló jelzések valamelyikénél. A Lightstrip Plust beépítheti a bútorokba, konyhai felső szekrények alá vagy kiemelheti az építészeti elemeket a lágy, indirekt fénnyel. A hue Lightstrip Plus a legsokoldalúbb és masszívabb fényforrás, amely életre kelti a helyiséget.

 • Magas fénykibocsátás a funkcionális és dekoratív használathoz

  Az 1600 lumenes magas fénykibocsátásával és nagyszerű fénylefedettségével a teljes hosszán a hue Lightstrip Plus elegendő fényt biztosít, hogy dekoratív és funkcionális fényforrásként egyaránt használható legyen.

 • Játsszon a meleg fehértől kezdve a hideg fehérig terjedő fénnyel és 16 millió színnel

  Játsszon a fénnyel, és válassza ki a hue alkalmazásból a 16 millió szín közül a hangulatához leginkább megfelelőt. A Philips hue Lightstrip Plus teljes körű színkonzisztenciát kínál, az elsőtől az utolsó hosszabbító egységig. Használja fel a kedvenc fényképét, és élje át újra azt a különleges pillanatot a színes fényfoltokkal. Mentse el kedvenc fénybeállításait, és hívja őket elő egyetlen érintéssel, amikor csak szeretné.

 • Hozza összhangba Philips hue fényeit a filmekkel és zenékkel

  Terjessze ki az egész helyiségre a TV-nézés élményét, vagy emelje a játék élményét a következő szintre. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips hue által. Vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és élvezzen teljességében minden ütemet. Alakítson táncparketté bármilyen szobát, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a zenére. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és indítsa be a bulit a Philips hue segítségével.

 • A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vegye kezébe az irányítást, és állítsa be a hangulatot. Nem túl világosra. Nem túl sötétre. Úgy, hogy pont jó legyen.

 • Töltődjön fel, koncentráljon, olvasson és lazítson a fénnyel

  A fény hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre, éberségünkre és a szokásainkra. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a pillanathoz illő fényt. A Philips Hue segít feltöltődni, koncentrálni, olvasni és lazítani. Változtassa élvezetes pillanatok sorává a napi rutint. Érezze magát máshogy. Érezze magát jobban.

 • Bárhonnan vezérelheti a világítást

  Bárhol is van, távolról irányíthatja a fényeket. Ellenőrizze, hogy nem felejtette-e el lekapcsolni a lámpákat, mielőtt elment otthonról, és kapcsolja fel a világítást, ha sokáig dolgozik. A geofencing technológiával világosság fogadhatja, amikor hazaér, vagy automatikusan ki is kapcsolhatnak a lámpák, ha elmegy otthonról. Mindennek az a célja, hogy egyszerűbbé tegye az életét, és okos, hasznos módon tegye nyugodttá.

 • Állítson be ütemezett világítást az egyszerű otthoni automatizálás érdekében

  A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

 • Szabályozza a fényeket úgy, ahogy szeretné

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez, hogy működtetni tudja a lámpáit. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 10 lámpatestet is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez (nem tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével vagy egy különálló bridge-et használva, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: