Tartozékok

  Tartozékok

  Belépés a képzelet birodalmába

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips éjjeli lámpa fantasztikus módon jeleníti meg a kedvenc hőseit a Csillagok háborújából. Elemmel működik, így könnyedén a kívánt helyre helyezheti. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tartozékok

Csillagok háborúja, fekete, LED 7192430P0 Hasonló termékek

Belépés a képzelet birodalmába

 • Csillagok háborúja rajongók számára

  Csillagok háborúja rajongók számára

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips hálószobai lámpa izgalmas hősi kalandokra inspiráló hangulatot teremt otthonában. Ideális tér a tanulásra, kikapcsolódásra és alvásra – mindez kedvenc Csillagok háborúja szereplőjével. Ezt a lámpát Önnek tervezték.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa meleg, fehér fényt ad a meghitt hangulathoz.

 • Elemmel működik: 2 db AAA elem, nem tartozék

  Elemmel működik: 2 db AAA elem, nem tartozék

  Ez a lámpa 2 db AAA elemmel működik. Minden ilyen méretű elem használható. Ne keverje a különböző típusú elemeket; mindig ugyanazt a típust használja. A doboz nem tartalmazza az elemeket.

 • Megnyugtatja éjszaka

  Ez a hálószobai lámpa biztonságérzetet adva tökéletes éjjeli fényt nyújt. Mivel elemmel működik, a kívánt helyre helyezhető. Így ideális mint tájékozódófény.

 • A lámpa be- vagy kikapcsolásához nyomja meg

  A be- vagy kikapcsoláshoz egyszerűen nyomja meg a lámpát. Az elem élettartamának meghosszabbítása érdekében a lámpa 15 perc után automatikusan kikapcsol.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: