Asztali lámpa

  Asztali lámpa

  Tegye színesebbé világát a fények által

  Legyen szó a nappali fény tiszta színeiről, vagy az őszi erdő arany árnyalatairól, a Philips friends of hue Iris Clear kezdőkészlet lehetővé teszi Önnek, hogy ideális hangulatvilágítást hozzon létre otthonában okostelefonja vagy -készülékei segítségével. Tegye színesebbé világát a fény által. Összes előny megtekintése

 • Tegye színesebbé világát a fények által

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Personal Wireless Lighting Asztali lámpa

Iris Starter.com, átlátszó, LED 7199661PH Hasonló termékek

Tegye színesebbé világát a fények által

 • Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  A Philips hue bridge segítségével az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, az okoskészülék a bridge-hez csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

 • Mindig naprakész

  Mindig naprakész

  A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

 • Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  Akár 50 hue izzó és lámpa csatlakoztatása

  A Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, majd kezdje el a Philips hue termékek hozzáadását. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett intuitív Philips hue alkalmazás segítségével.

 • Hozzon létre világítási beállításokat a kedvenc képe alapján

  Hozzon létre világítási beállításokat a kedvenc képe alapján

  A kedvenc képe segítségével hozza létre a tökéletes fényeket a különleges alkalmakra. Menjen vissza az időben és élje át újra az akkori pillanatokat a képét feltöltve és a fényeket annak megfelelően beállítva. Minden beállításhoz akár 50 fényt is hozzáadhat, és a visszaemlékezés mindössze egy mozdulat.

 • Vegye igénybe a fényeket az alvási szokásai követéséhez

  Vegye igénybe a fényeket az alvási szokásai követéséhez

  Az időzítő funkcióval nem csak az állíthatja be előre, hogy mikor aktiválódjon a Friends of hue termék (amikor este hazaér). A segítségével idővel fokozatosan módosíthat is a világításon. Segítségével a Friends of hue termékét „ébresztő” fénnyé alakíthatja. Állítson be előre fokozatosan növekvő fényitenzitást, hogy lágyan és kíméletesen „jöjjön ki” az alvásból, és ne a hagyományos ébresztőóra hirtelen csipogására vagy csörgésére riadjon fel. Este beállíthatja úgy az időzítőt, hogy fokozatosan kapcsolja le a világításokat, hogy természetes módon aludhasson el.

 • Élvezze a pillanathoz szinkronizált dinamikus fényhatásokat!

  Élvezze a pillanathoz szinkronizált dinamikus fényhatásokat!

  A hue ökoszisztéma teljes mértékben nyitva áll a fejlesztők előtt. Egyre nagyobb számú alkalmazást fejlesztenek a hue-hoz ezen a közösségen belül. Ennek eredményeképpen a fényeket a kedvenc zeneszámára szinkronizálva kreatív és dinamikus fényprogramokat alkothat meg, beindítva a bulit.

 • Szabadon elhelyezhető bárhova, gond nélkül illeszkedik minden belső térbe

  Szabadon elhelyezhető bárhova, gond nélkül illeszkedik minden belső térbe

  A Philips Friends of hue Iris termék célja közvetett hangulatvilágítás létrehozása, amellyel tökéletesen kiemelheti az otthona kedvenc bútorát vagy építészeti részletét. Időtlen és kiemelkedő vonalvezetés, a földre vagy a kedvenc bútorára elhelyezve zökkenőmentesen illeszkedik a belső terekhez. És mivel hálózati aljzatról működő termékről van szó, egyszerűen áthelyezheti bárhová, ahol rendelkezésre áll fali aljzat.

 • Változtassa környezete hangulatát színes fénnyel

  Változtassa környezete hangulatát színes fénnyel

  16 millió szín közül választhat, hogy azok megfeleljenek a pillanatnak. Emelje ki az otthona egyes részleteit. Világítson meg egy adott területet egy színnyalábbal. Vagy öltöztesse a falait ragyogó árnyalatokba.

 • Éppen a kellő mennyiségű fény

  Éppen a kellő mennyiségű fény

  Helyezze a Philips Friends of hue Iris készüléket oda, ahol szüksége van rá. A kedvenc helyszínét akár 210 lumen fénykibocsátással is kiemelheti. A teljesítményt lejjebb véve és lágy árnyalatokat is belekeverve a színbe nyugtató fényhatást érhet el az egész helyiségben.

 • Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Gondoskodjon róla, hogy úgy nézzen ki, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen messze van. Állítson be ütemezett riasztásokat vagy használjon időzítőket, amelyek meghatározott vagy véletlenszerű időközönként fel- és lekapcsolják a világítást. Online hozzáférésen keresztül közvetlenül is vezérelheti az otthona világítását a okoskészülékén telepített alkalmazással. Ha engedélyezi a geofencing funkciót az alkalmazásban, akkor a világítás automatikusan fel- vagy lekapcsolódik, amikor Ön belép a házba vagy elhagyja azt. Kényelem és nyugalom – legyen bárhol.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: