Indirekt fény

  Indirekt fény

  Tegye színesebbé világát a fények által

  A Philips friends of hue LightStrips bővítőkészlet ideális hangulatvilágítás megteremtését teszi lehetővé otthonában okostelefonja, illetve -készülékei segítségével. Hozza létre azt a bizonyos plusz dimenziót az építészeti elemeken vagy pusztán az egyes tárgyak mögött. Görbítsen, formáljon, hajlítson tetszése szerint. Összes előny megtekintése

 • Tegye színesebbé világát a fények által

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Indirekt fény

LightStrips FFP, átlátszó, LED 7299351PH Hasonló termékek

Tegye színesebbé világát a fények által

 • Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  Vezérlés iOS és Android okoskészülékekről

  Egyszerűen szinkronizálja a lámpákat a meglévő Philips hue bridge-hez. Ezt követően az otthona bármely részéből vezeték nélküli módon vezérelheti a világítást. Akár a nappaliból, akár az étkezőasztal mellől, vagy a hálószobából, az okoskészülék a bridge-hez csatlakoztatott bármely készüléket képes vezérelni.

 • Mindig naprakész

  Mindig naprakész

  A Philips hue a fényforrások az alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön hue termékére.

 • Akár 50 izzó és lámpa csatlakoztatása

  Akár 50 izzó és lámpa csatlakoztatása

  A meglévő Philips hue bridge-hez akár 50 fényforrás vagy lámpatest csatlakoztatható. Kezdje bármely rendelkezésre álló bővítőkészlettel, majd ahhoz adjon hozzá bármilyen kombinációban Philips hue fényforrásokat vagy Philips Friends of hue termékeket. Mostantól egyetlen érintéssel vezérelheti az otthona bármely csatlakoztatott világítótestét.

 • Hozzon létre világítási beállításokat a kedvenc képe alapján

  Hozzon létre világítási beállításokat a kedvenc képe alapján

  A kedvenc képe segítségével hozza létre a tökéletes fényeket a különleges alkalmakra. Menjen vissza az időben és élje át újra az akkori pillanatokat a képét feltöltve és a fényeket annak megfelelően beállítva. Minden beállításhoz akár 50 fényt is hozzáadhat, és a visszaemlékezés mindössze egy mozdulat.

 • Vegye igénybe a fényeket az alvási szokásai követéséhez

  Vegye igénybe a fényeket az alvási szokásai követéséhez

  Az időzítő funkcióval nem csak az állíthatja be előre, hogy mikor aktiválódjon a Friends of hue termék (amikor este hazaér). A segítségével idővel fokozatosan módosíthat is a világításon. Segítségével a Friends of hue termékét „ébresztő” fénnyé alakíthatja. Állítson be előre fokozatosan növekvő fényintenzitást, hogy lágyan és kíméletesen „jöjjön ki” az alvásból, és ne a hagyományos ébresztőóra hirtelen csipogására vagy csörgésére riadjon fel. Este beállíthatja úgy az időzítőt, hogy fokozatosan kapcsolja le a világításokat, hogy természetes módon aludhasson el.

 • Élvezze a pillanathoz szinkronizált dinamikus fényhatásokat!

  Élvezze a pillanathoz szinkronizált dinamikus fényhatásokat!

  A hue ökoszisztéma teljes mértékben nyitva áll a fejlesztők előtt. Egyre nagyobb számú alkalmazást fejlesztenek a hue-hoz ezen a közösségen belül. Ennek eredményeképpen a fényeket a kedvenc zeneszámára szinkronizálva kreatív és dinamikus fényprogramokat alkothat meg, beindítva a bulit.

 • Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Gondoskodjon róla, hogy úgy nézzen ki, hogy otthon van, még akkor is, ha éppen messze van. Állítson be ütemezett riasztásokat vagy használjon időzítőket, amelyek meghatározott vagy véletlenszerű időközönként fel- és lekapcsolják a világítást. Online hozzáférésen keresztül közvetlenül is vezérelheti az otthona világítását a okoskészülékén telepített alkalmazással. Ha engedélyezi a geofencing funkciót az alkalmazásban, akkor a világítás automatikusan fel- vagy lekapcsolódik, amikor Ön belép a házba vagy elhagyja azt. Kényelem és nyugalom – legyen bárhol.

 • Rendkívüli rugalmasság az elhelyezésben

  Rendkívüli rugalmasság az elhelyezésben

  A Friends of hue LightStrips termékeket hajlíthatja, formázhatja és rögzítheti, kiemelve a bútorok vonalait és teljesen új fényhatásokat teremthet. A Friends of hue LightStrips beépített ragasztószalagjának köszönhetően a termék bárhová, bármilyen bútorra könnyen felszerelhető.

 • Könnyen vágható. Maximális szabadság.

  Könnyen vágható. Maximális szabadság.

  A Friend of hue LightStrips teljes körű tervezési szabadságot biztosítanak az otthoni világításban. A még nagyobb kényelem érdekében ezek a rugalmas 2 méter hosszú csíkok vágási jelölésekkel vannak ellátva, amelyek segítségül szolgálnak az adott helynek megfelelő méretre vágáskor.

 • Változtassa környezete hangulatát színes fénnyel

  Változtassa környezete hangulatát színes fénnyel

  16 millió szín közül választhat, hogy azok megfeleljenek a pillanatnak. Emelje ki az otthona egyes részleteit. Világítson meg egy adott területet egy színnyalábbal. Vagy öltöztesse a falait ragyogó árnyalatokba.

 • Éppen a kellő mennyiségű fény

  Éppen a kellő mennyiségű fény

  Helyezze a Philips Friends of hue LightStrips terméket oda, ahol szüksége van rá. A kedvenc helyszínét akár 120 lumen fénykibocsátással is kiemelheti. A teljesítményt lejjebb véve és lágy árnyalatokat is belekeverve a színbe nyugtató fényhatást érhet el az egész helyiségben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: