Nincs hozzárendelve

Asztali lámpa

  Asztali lámpa

  Tegye színesebbé világát a fények által

  Adjon rendszeréhez egy Philips Hue Bloom terméket, és alakítsa át otthonát a kiváló minőségű fehér és színes fénnyel. Hozzon létre közvetett hangulatvilágítást, és hangsúlyozza otthona bútorait vagy jellemzőit. Bárhová helyezheti, ahol van fali aljzat. Összes előny megtekintése

 • Tegye színesebbé világát a fények által

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tegye színesebbé világát a fények által

 • Plug & Play

  Plug & Play

  A Philips Hue Bloom célja közvetett hangulatvilágítás létrehozása, amellyel tökéletesen kiemelheti otthona adott bútordarabját vagy építészeti elemeit. És mivel hálózati aljzatról működő termékről van szó, egyszerűen áthelyezheti bárhová, ahol rendelkezésre áll fali aljzat. Elhelyezheti a TV-állványon, az íróasztalon. Vagy egyszerűen a kedvenc festménye alatt. Helyezze el akár jól látható, akár kevésbé látható helyen, és a díjnyertes dizájn zökkenőmentesen illeszkedni fog a belső térbe.

 • Kiemelés színnel

  Kiemelés színnel

  Válasszon 16 millió színből. Emelje ki otthona egyes részleteit. Világítson meg egy adott területet egy színnyalábbal. Vagy öltöztesse a falait ragyogó árnyalatokba. Az intenzitás csökkentésével és lágy színárnyalatok keverésével finom fényhatást érhet el.

 • Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

  Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

  Terjessze ki az egész helyiségre a TV-nézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.

 • Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

 • Időzítők beállítása a kényelemért

  Időzítők beállítása a kényelemért

  A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

 • Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

  Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

  Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue segítségével. Nem túlzottan fényes. Nem túlzottan sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre

 • Egyéni vezérlés

  Egyéni vezérlés

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

 • Philips Hue bridge szükséges

  Philips Hue bridge szükséges

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, hogy a fényeket a Philips Hue alkalmazással az okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelje.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: