Tornado

Spirál

  Tornado

  Spirál

  871016321251710 Hasonló termékek

  A legkisebb energiatakarékos lámpa

  A Tornado a Philips legújabb és leginkább energiatakarékos lámpája. Ez a tökéletesen kompakt kialakítású, briliáns kis energiatakarékos készülék akár 85%-os energiamegtakarítást is lehetővé tesz az Ön számára. Tetszetős kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik otthona bármilyen megvilágításához. Összes előny megtekintése

  871016321251710 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tornado Spirál

23 W (130 W), Normál fejelésű, Meleg fehér 871016321251710 Hasonló termékek

A legkisebb energiatakarékos lámpa

Nagy fényerő

 • Hosszú élettartam

  Hosszú élettartam

  Átlagosan napi 2,7 órán keresztül égetjük a lámpákat, ami éves szinten kb. 1000 órát jelent. Az aktuális világítási idő függ az évszakoktól (tél vagy nyár), az időjárási körülményektől (napos vagy borús, esős nap), illetve attól is, hogy milyen helyiségben van elhelyezve a lámpa (fürdőszoba vagy nappali). Ez az energiatakarékos lámpa 8000 órás élettartammal rendelkezik, amely így 8 éves használatot biztosít Önnek.

 • Széndioxid-lábnyom

  Az energiatakarékos termékek csökkentik az otthonában felhasznált energiamennyiséget, amely nem csupán az alacsonyabb villanyszámla képében jelentkezik, de kevesebb széndioxid (CO2) kibocsátást is jelent energiaszolgáltatója által. Együtt jobbá tehetjük a világot, amelyben élünk.

 • Nagy teljesítmény és a jelenlegi lámpáknál kisebb méret

  A Philips legkisebb energiatakarékos lámpái akkorák, mint egy hagyományos izzó. Most már minden lámpatesttel pénzt és energiát takaríthat meg, anélkül, hogy le kéne mondania a fényminőségről.

 • Energiamegtakarítás, attól a pillanattól kezdve, hogy Ön megnyomja a kapcsolót

  Minden Philips energiatakarékos lámpa a bekapcsolás pillanatától energiát takarít meg. Élettartamuk során kevesebb kW energiát fogyasztanak, így csökkenhet az Ön villanyszámlája is. Az energiamegtakarítás szintje lámpatípusonként és technológiánként változik.

 • A teljes fényerő eléréséhez mindössze néhány másodpercre van szükség

  A várakozás arra, hogy a lámpa elérje maximális fényerejét, már a múlté azonnal gyújtó energiatakarékos lámpáinkkal.

 • Megbízhat a Philips csomagoláson található információkban

  A Philips megtartja ígéretét a lámpák teljesítményével kapcsolatban. Minden a Philips csomagoláson található információ igaz a lámpa fénykibocsátásával, élettartamával és izzólámpa-teljesítmény megfelelősségével kapcsolatosan.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: