Tornado

Spirál energiatakarékos lámpa

  Tornado

  Spirál energiatakarékos lámpa

  871016321431310 Hasonló termékek

  A legkisebb, legvilágosabb energiatakarékos izzó

  A Tornado a Philips legújabb és legnagyobb teljesítményű energiatakarékos lámpája. Ez a briliáns kis energiatakarékos készülék akár 79%-os energiamegtakarítást is lehetővé tesz az Ön számára. Tetszetős kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik otthona bármilyen megvilágításához. Összes előny megtekintése

  871016321431310 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tornado Spirál energiatakarékos lámpa

12 W (56 W), Mini fejelésű, Hideg nappali fényű 871016321431310 Hasonló termékek

A legkisebb, legvilágosabb energiatakarékos izzó

Kis méret - nagy teljesítmény

 • Rendkívül nagy fénykibocsátás

  Ezeknek a Philips lámpáknak a fénykibocsátása nagyobb, mint a legtöbb hagyományos energiatakarékos lámpáé. A nagy mennyiségű fénnyel nagyobb élvezet kedvenc könyvének olvasása, és hatékonyabban segíthet gyermekeinek a házi feladatban.

 • Akár 12 éves élettartam

  A modern technológiával készült izzók élettartama hosszabb, mint a hagyományos izzóké. A 12 éves élettartamnak köszönhetően egy Philips energiatakarékos lámpa 12 hagyományos izzót helyettesít. A hosszabb élettartammal évről évre pénzt takaríthat meg. A megadott élettartam napi átlagos 2,7 óra vagy évi 1,000 óra használatot feltételez. Ezt az átlagos értéket befolyásolja az évszakonként eltérő használat (sötét téli napok és világos nyári esték), az időjárás (napfényes és esős napok) és a helyiség, ahol a lámpát használják (fürdőszoba: rövid ideig, nappali: hosszabb ideig tartó használat).

 • Akár 79%-os energia- és pénzmegtakarítás

  Ez az izzó akár 79%-os energia- és pénzmegtakarítást jelenthet a hagyományos izzókhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: