Tornado

Spirál energiatakarékos lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8710163394701/8710163394701_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Tornado

  Spirál energiatakarékos lámpa

  8710163394701 Hasonló termékek

  Kiemelkedő ragyogás és élénk színek

  A Philips Tornado szabályozható fényerejű energiatakarékos lámpa segítségével igényeinek és hangulatának megfelelően módosíthatja a világítást. Kompakt kivitelének köszönhetően ez az alacsony fogyasztású, spirális kialakítású fényforrás szinte mindenhol elfér, és akár 10 éven keresztül gondoskodik az energia- és költségmegtakarításról. Összes előny megtekintése

  8710163394701 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tornado Spirál energiatakarékos lámpa

20 W (90 W), E27, Meleg fehér, Szabályozható 8710163394701 Hasonló termékek

Kiemelkedő ragyogás és élénk színek

Az aktivitást és energiát sugalló környezetért

 • Kitűnő fényerő és hatékonyság

  Kitűnő fényerő és hatékonyság

  A nagyobb fényerő általában nagyobb energiafelhasználást is jelent. A Philips energiatakarékos lámpáival azonban úgy élvezheti a ragyogó világosságot és az energiával feltöltő fényt, hogy közben energiát és pénzt takarít meg. Tökéletesen alkalmazható munkaterület megvilágítására (otthoni) irodákban, vagy bármely egyéb területen, ahol extra fényerőre van szükség.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: