Genie

Rúd

  Genie

  Rúd

  871150080113510 Hasonló termékek

  Kiváló ár/érték arány

  Ez a lámpa az első évben visszahozza az árát és továbbra is csökkenti a számláit. Kis méreteinek köszönhetően bárhova helyezheti otthonában, ahol fényre van szüksége. Mindezek után aligha meglepő, hogy ez Európa legkeresettebb lámpája! Összes előny megtekintése

  871150080113510 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Genie Rúd

18 W (100 W), Normál fejelésű, Hideg nappali fényű 871150080113510 Hasonló termékek

Kiváló ár/érték arány

Kiváló fényminőség egy kompakt lámpában

 • Hosszú élettartam

  Hosszú élettartam

  Átlagosan napi 2,7 órán keresztül égetjük a lámpákat, ami éves szinten kb. 1000 órát jelent. Az aktuális világítási idő függ az évszakoktól (tél vagy nyár), az időjárási körülményektől (napos vagy borús, esős nap), illetve attól is, hogy milyen helyiségben van elhelyezve a lámpa (fürdőszoba vagy nappali). Ez az energiatakarékos lámpa 8000 órás élettartammal rendelkezik, amely így 8 éves használatot biztosít Önnek.

 • Széndioxid-lábnyom

  Az energiatakarékos termékek csökkentik az otthonában felhasznált energiamennyiséget, amely nem csupán az alacsonyabb villanyszámla képében jelentkezik, de kevesebb széndioxid (CO2) kibocsátást is jelent energiaszolgáltatója által. Együtt jobbá tehetjük a világot, amelyben élünk.

 • Energiamegtakarítás, attól a pillanattól kezdve, hogy Ön megnyomja a kapcsolót

  Minden Philips energiatakarékos lámpa a bekapcsolás pillanatától energiát takarít meg. Élettartamuk során kevesebb kW energiát fogyasztanak, így csökkenhet az Ön villanyszámlája is. Az energiamegtakarítás szintje lámpatípusonként és technológiánként változik.

 • Megbízhat a Philips csomagoláson található információkban

  A Philips megtartja ígéretét a lámpák teljesítményével kapcsolatban. Minden a Philips csomagoláson található információ igaz a lámpa fénykibocsátásával, élettartamával és izzólámpa-teljesítmény megfelelősségével kapcsolatosan.

 • A teljes fényerő eléréséhez mindössze néhány másodpercre van szükség

  A várakozás arra, hogy a lámpa elérje maximális fényerejét, már a múlté azonnal gyújtó energiatakarékos lámpáinkkal.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: