Genie

Energiatakarékos lámpa

  Genie

  Energiatakarékos lámpa

  871150080114210 Hasonló termékek

  Kis méret, nagy teljesítmény, gyönyörű fény

  Ez a Philips lámpa az első évben visszahozza az árát és azután is folyamatosan csökkenti a kiadásait. Kis méretének köszönhetően a lakásban bárhol elhelyezhető, ahol fényre van szükség. Mindezek után aligha meglepő, hogy ez Európa legkeresettebb energiatakarékos lámpája! Összes előny megtekintése

  871150080114210 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Genie Energiatakarékos lámpa

5 W, Meleg fehér, E14-es fejelésű 871150080114210 Hasonló termékek

Kis méret, nagy teljesítmény, gyönyörű fény

Pénztakarékos kiváló minőség, kompakt kialakítás

 • Akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítás

  Ez az izzó akár 80%-os energia- és pénzmegtakarítást jelenthet a hagyományos izzókhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: