Softone

Gömbburás energiatakarékos izzó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500830135/8711500830135_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Softone

  Gömbburás energiatakarékos izzó

  8711500830135 Hasonló termékek

  Tapasztalja meg a lágyabb fényt

  A Philips Softone energiatakarékos lámpája meleg, lágy, szemet kímélő fényével kellemes hangulatot biztosít. Ez az alacsony fogyasztású fényforrás 10 éves élettartama során pénzt takarít meg, miközben gyönyörűen kiegészíti világítótestei megjelenését. Összes előny megtekintése

  8711500830135 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Softone Gömbburás energiatakarékos izzó

12 W (50 W), E27, Meleg fehér, Nem szabályozható 8711500830135 Hasonló termékek

Tapasztalja meg a lágyabb fényt

Barátságos, hívogató hangulat

 • Lágy, szemkímélő fény

  Lágy, szemkímélő fény

  A Philips Softone sorozat energiatakarékos lámpái kialakításuknak köszönhetően lágy, szórt fényt biztosítanak, amely ideális az általános otthoni világítás céljára. A kívánt hangulat megteremtéséhez különböző színhőmérsékletek közül választhat.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: