Softone

Gömb

  Softone

  Gömb

  871150083016610 Hasonló termékek

  Lágy és gyengéd környezeti fény

  Nincsenek többé éles, zavaró fények: a Softone energiatakarékos lámpák a szemnek kellemes, lágy környezeti fényt nyújtanak. A különböző helyiségeknek és az adott alkalomnak megfelelően több fényhatás közül választhat. Összes előny megtekintése

  871150083016610 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Softone Gömb

16 W (75 W), Normál fejelésű, Meleg fehér 871150083016610 Hasonló termékek

Lágy és gyengéd környezeti fény

A hangulatának megfelelő atmoszférát teremt

 • Megbízhat a Philips csomagoláson található információkban

  A Philips megtartja ígéretét a lámpák teljesítményével kapcsolatban. Minden a Philips csomagoláson található információ igaz a lámpa fénykibocsátásával, élettartamával és izzólámpa-teljesítmény megfelelősségével kapcsolatosan.

 • Meleg fehér változatban kapható (2700 K)

  A Philips lámpák meleg fehér változatban (2700 K) állnak rendelkezésre, ami az izzókéhoz hasonló hatást kelt. A lámpák színhőmérsékletét Kelvinben (K) mérik.

 • Széndioxid-lábnyom

  Az energiatakarékos termékek csökkentik az otthonában felhasznált energiamennyiséget, amely nem csupán az alacsonyabb villanyszámla képében jelentkezik, de kevesebb széndioxid (CO2) kibocsátást is jelent energiaszolgáltatója által. Együtt jobbá tehetjük a világot, amelyben élünk.

 • Energiamegtakarítás, attól a pillanattól kezdve, hogy Ön megnyomja a kapcsolót

  Minden Philips energiatakarékos lámpa a bekapcsolás pillanatától energiát takarít meg. Élettartamuk során kevesebb kW energiát fogyasztanak, így csökkenhet az Ön villanyszámlája is. Az energiamegtakarítás szintje lámpatípusonként és technológiánként változik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: