myVision

LED-gyertya

  myVision

  LED-gyertya

  871829111644800 Hasonló termékek

  Energiatakarékosság kompromisszumok nélkül

  Az energiatakarékosság következő generációja: Philips MyVision LED-izzók. Maximális energiatakarékosság és rendkívül hosszú élettartam, azonnali fényerő és majdnem korlátlan kapcsolás. Összes előny megtekintése

  871829111644800 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myVision LED-gyertya

3 W (15 W), Mini fejelésű, Meleg fehér 871829111644800 Hasonló termékek

Energiatakarékosság kompromisszumok nélkül

Bármilyen energiatakarékos eszközt helyettesít

 • 80-90%-os energiamegtakarítás

  Manapság a világítást illetően számos különböző technikai lehetőség áll rendelkezésre. Ezek között némelyiknek több, némelyiknek kevesebb energiára van szüksége ugyanolyan erejű fény kibocsátásához - ez teszi őket többé vagy kevésbé hatékonnyá. A hagyományos lámpák mindössze a felhasznált energia 5%-át alakítják fénnyé, a fennmaradó 95% hőként vész kárba. Az energiatakarékos technológiák ugyanazt a fénymennyiséget 80-90%-kal kevesebb energia felhasználásával biztosítják, mivel kevesebb hőt pazarolnak, így energiát és pénzt takarítanak meg.

 • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

  A bekapcsolást követően a szoba teljes fényben ragyog. Nincs lassú felmelegedés, sem várakozás, csak azonnali fény.

 • Akár 25 éves élettartam

  A modern technológiával készült izzók élettartama hosszabb, mint a hagyományos izzóké. A 25 éves élettartamnak köszönhetően egy ilyen lámpa 25 hagyományos izzót helyettesít. A hosszabb élettartammal évről évre pénzt takaríthat meg. A megadott élettartam napi átlagos 2,7 óra vagy évi 1,000 óra használatot feltételez. Ezt az átlagos értéket befolyásolja az évszakonként eltérő használat (sötét téli napok és világos nyári esték), az időjárás (napfényes és esős napok) és a helyiség, ahol a lámpát használják (fürdőszoba: rövid ideig, nappali: hosszabb ideig tartó használat).

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: