Genie

Energiatakarékos lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291144151/8718291144151_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Genie

  Energiatakarékos lámpa

  8718291144151 Hasonló termékek

  Kis méret, nagy teljesítmény, gyönyörű fény

  Ennek a Philips energiatakarékos fényforrásnak az első évben megtérül az ára, és ezt követően továbbra is hozzájárul a számlák csökkentéséhez. Meglehetősen kis méretének köszönhetően a legtöbb világítótestbe beszerelhető, és hűvös, ragyogó fényt biztosít otthona bármely részén. Összes előny megtekintése

  8718291144151 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Genie Energiatakarékos lámpa

23 W (100 W), E27-es fejelésű, Hideg nappali fény 8718291144151 Hasonló termékek

Kis méret, nagy teljesítmény, gyönyörű fény

Kiváló minőségű, ragyogó kompakt fény

 • Ragyogó fény kompakt kivitelben

  Ragyogó fény kompakt kivitelben

  Ez a Philips energiatakarékos izzó elég kis méretű ahhoz, hogy szinte minden helyen alkalmazható legyen, ahol extra fényerőre van szükség otthonában. Keskeny világítótestekhez ideális.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: