Outdoor

Energiatakarékos lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177203/8718291177203_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Outdoor

  Energiatakarékos lámpa

  8718291177203 Hasonló termékek

  Strapabíró kültéri világítás

  A Philips kifejezetten kerti vagy egyéb szabadtéri alkalmazásra készült, energiatakarékos kültéri lámpája lágy, kellemes fényt biztosít. Az alacsony fogyasztású fényforrás 10 éves élettartamának köszönhetően napról napra pénzt takarít meg. Összes előny megtekintése

  8718291177203 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Outdoor Energiatakarékos lámpa

16 W (70 W), E27, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718291177203 Hasonló termékek

Strapabíró kültéri világítás

Akár -20 °C-os hőmérsékleten is működik

 • Dekoratív kültéri lámpa

  Dekoratív kültéri lámpa

  A kültéri világítás a tetszetősebb részek kiemelésével hozzájárul a kert vagy a kültér jobb megjelenéséhez, a gyalogutak megvilágításával biztonságosabbá teszi a közlekedést, és segítségével megteremthető a barátokkal és családtagokkal töltött emlékezetes alkalmak tökéletes hangulata. Zárt lámpatestbe szerelve, ez a Philips kültéri fényforrás akár extrém környezetben is megállja a helyét.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: