LED

Spot

  LED

  Spot

  8718291192909 Hasonló termékek

  Tartós kialak. kiemelő világítás ragyogó, irányított fénysugárral

  A Philips LED-es spotlámpák ragyogó, irányított fénysugarat és jelentős energiamegtakarítást biztosítanak - kivételesen hosszú élettartam mellett. Tökéletes, hosszú élettartamú cserelámpa a GU10-es fejelésű, 50 W-os spotlámpákhoz. Összes előny megtekintése

  8718291192909 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Spot

5 W (50 W), GU10-es fejelés, Meleg fehér 8718291192909 Hasonló termékek

Tartós kialak. kiemelő világítás ragyogó, irányított fénysugárral

Kerülje el a helyváltoztatásokkal járó kényelmetlenségeket

 • Kerülje el a folyamatos változásokkal járó kényelmetlenségeket

  Kerülje el a folyamatos változásokkal járó kényelmetlenségeket

  A halogén spotlámpák tartós alternatívájaként a Philips LED-es spotlámpákról a felszerelést követően meg is feledkezhet, és hosszú éveken keresztül élvezheti a lámpa gyönyörű fénysugarát.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Igen alacsony energiafogyasztás, akár 90%-os megtakarítással

  Igen alacsony energiafogyasztás, akár 90%-os megtakarítással

  A hagyományos izzólámpák Philips LED-es alternatívájukra történő cseréje által, Ön egy olyan azonnali és jelentős energiamegtakarítással járó döntést hoz, amely egyúttal a bolygó fenntarthatósága szempontjából is kiváló választást jelent.

 • Élettartama akár 25 év

  Élettartama akár 25 év

  Akár 25,000 órás élettartama által ez a Philips LED-lámpa az elkövetkezendő 25 évben gondoskodik Ön számára a kívánt atmoszféráról.*

 • 36º-os halogén fénysugár

  36º-os halogén fénysugár

  Ismerős kialakítású irányított fénykibocsátás, amely külsőre és érzetre is a spotlámpákhoz hasonló élményt nyújt. Ez a LED-es spotlámpa nem csupán kiemelő világításként, de általános világítási célokra is kiválóan megfelel.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Sima felület és kiváló minőségű kidolgozás

  Tartós használatra tervezve. Ez a LED-es spotlámpa magában foglalja a kiváló minőségű alapanyagokon nyugvó, legújabb innovációs megoldásokat. Tökéletes párosítás jelenlegi lámpatestei számára.

Összes specifikációt mutat
 • *Átlagosan napi 3 órás használat alapján
 • **A lámpa megfelel az EMC-szabványok követelményeinek egy kiváló minőségű elektronikus transzformátorral - mint pl. a Philips CERTALINE 60 transzformátor - együttesen történő használat esetén. A teljesítmény a lámpa működtetéséhez használt transzformátortól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: