Economy

Spirál energiatakarékos lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291216957/8718291216957_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Economy

  Spirál energiatakarékos lámpa

  8718291216957 Hasonló termékek

  Kis költséggel nagy megtakarítás

  Ez a Philips Economy lámpa a legjobb „ár-érték arányt” nyújtó alternatíva, ha egy alapszintű, energiatakarékos, kompakt kialakítású fényforrásra van szüksége. A kompakt fénycső élettartama akár 6 év is lehet, ennek köszönhetően akár 80%-os energia- és költségmegtakarítást érhet el. Összes előny megtekintése

  8718291216957 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Economy Spirál energiatakarékos lámpa

5 W (28 W), E14-es fejelésű, Meleg fehér 8718291216957 Hasonló termékek

Kis költséggel nagy megtakarítás

Philips minőség kedvező áron

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 6 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 6 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 6 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: