Személyes vezeték nélküli világítás

  Személyes vezeték nélküli világítás

  8718291241737 Hasonló termékek

  Személyes hangulatú környezet minden alkalomra

  Tekintsen másképp a fényre. Játsszon a tónusokkal, a kontraszttal, a fehér fénnyel, a színek skálájával, és hozzon létre ideális hangulatvilágítást. Mindezt az okoskészülékéről. A Hue fényforrások a meglévő E27-es foglalatokhoz illeszkednek. Nézze meg, mire képes a Hue. Összes előny megtekintése

  8718291241737 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Személyes vezeték nélküli világítás

Hue – színes és fehér fényű, Alapcsomag, 3 db E27 9W LED-es izzó és bridge, Mobilkészülékkel vezérelhető 8718291241737 Hasonló termékek

Személyes hangulatú környezet minden alkalomra

Alkalmazás-vezérelt fénybeállítások egy pillanat alatt

 • Csatlakoztasson akár 50 izzót, és vezérelje őket okoskészülékével

  Csatlakoztasson akár 50 izzót, és vezérelje őket okoskészülékével

  A Hue bridge az, ahol az összes okos dolog történik. Ez alkot hidat a fényforrások és az okostelefonos alkalmazás között. Ráadásul egyszerre akár 50 lámpa összekapcsolására is képes. A fényforrások behelyezése után csak töltse le az ingyenes alkalmazást az okostelefonjára vagy táblagépére. Az első megnyitásakor meg fogja keresni a bridge-et, és kapcsolódik a lámpákhoz. Ha ez megtörtént, az alkalmazás segítségével vezérelheti a vezeték nélküli LED-eket.

 • Szakértők olyan világításbeállításokat hoztak létre, amelyek elősegítik az összpontosítást

  Szakértők olyan világításbeállításokat hoztak létre, amelyek elősegítik az összpontosítást

  Válassza ki a „Concentrate” (koncentráció) beállítást, és az összes kiválasztott LED-es izzó olyan árnyalatot és fényerőt vesz fel, amely elősegíti az összpontosítást és az éberséget. Ezt a világításbeállítást egy iskolában teszteltük, és valóban elősegítette a gyermekek fejlődését.

 • Előre beállított fehérfény-beállítás, amely új erőt ad testnek és léleknek

  Előre beállított fehérfény-beállítás, amely új erőt ad testnek és léleknek

  Válassza ki az „Energize” (energizáló) beállítást, és az összes kiválasztott izzó élénk és erős fénybe borítja Önt. Ez megnöveli az energiaszintet, így tökéletes olyan alkalmakra, amikor úgy érzi, lemerülőben vannak energiatartalékai.

 • Az időzítő segítségével riasztásokat állíthat be, és idővel módosíthat a világításon

  Az időzítő segítségével riasztásokat állíthat be, és idővel módosíthat a világításon

  Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás fokozatos módosítását. Használatával ébresztővé alakíthatja a Hue-t, így az ébresztőórákhoz képest sokkal kellemesebb módon ébredhet fel. Emellett arra is használhatja az időzítőt, hogy fokozatosan kapcsolja le a világítást, és elősegítse a természetes módon való elalvást. Vagy egyszerűen csak állítsa be az időt, hogy egy előre beállított időpontban, pl. hazainduláskor felkapcsolódjanak, és működő világításra érhessen haza.

 • Állítsa a világítást az olvasáshoz tökéletes árnyalatú fehérre

  Állítsa a világítást az olvasáshoz tökéletes árnyalatú fehérre

  Válassza ki a „Reading” (olvasás) beállítást, és az összes kiválasztott izzó az olvasáshoz tökéletes fehér árnyalatúra változik, pontosan a megfelelő intenzitásban. Az olvasás egyetlen gombnyomásra élvezetté változik.

 • Állítsa a világítást megnyugtató, lágy árnyalatúra, amely elősegíti a relaxációt

  Állítsa a világítást megnyugtató, lágy árnyalatúra, amely elősegíti a relaxációt

  Válassza ki a „Relax” (relaxáció) beállítást, és az összes kiválasztott izzó lágy, megnyugtató fényt fog árasztani. Ez a tökéletes ellenszere a stresszes napoknak, és a tökéletes ürügy, hogy egy kicsit lepihenjen.

 • Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Állítsa be, hogy a lámpák be- és kikapcsoljanak, amikor Ön nincs otthon.

  Az a nagyszerű a világításhoz való webes hozzáférés lehetőségében, hogy nem kell otthon tartózkodnia az otthoni világítása vezérléséhez. Ez pedig azt jelenti, hogy a Hue a világítás vezérlése mellett biztonságot is nyújthat. Előfordulhat, hogy Önnek bent kellett maradnia az irodában, ugyanakkor szeretné, hogy úgy tűnjön, mintha otthon lenne. Egyszerűen csak kapcsolja fel a lámpákat a menüképernyőről. Vagy az is előfordulhat, hogy nyaralni ment, de ha csatlakozni tud az internetre, úgy tűnhet, mintha el sem ment volna otthonról.

 • Változtassa fényképeit a világítása színpalettájává

  Változtassa fényképeit a világítása színpalettájává

  Válasszon ki egy fényképet az okoskészülékéről, vagy egyszerűen készítsen egy felvételt, és használja azt. A képernyőn mutatók fognak megjelenni, amelyek az egyes vezeték nélküli lámpáknak felelnek meg. Húzza a mutatót a fénykép valamelyik színére, és a Hue izzó azonnal az adott színűre fog változni. Emellett kedvenc beállításait bármely Hue-képes okoskészülékére mentheti. Ily módon egyetlen érintéssel ismét elérheti őket. Ráadásul a beállításokat megoszthatja a Hue közösséggel, és a más Hue-felhasználók által létrehozott beállításokat is mentheti.

 • Hozzon létre felhasználói fiókot, és bárhonnan hozzáférhet a világításához

  Attól, hogy nem tartózkodik otthon, még nem kell lemondania a személyes világítás lehetőségéről. Hue felhasználói fiókja segítségével a világ bármely pontjáról hozzáférhet vezeték nélküli lámpáihoz, egy webböngésző vagy az alkalmazás segítségével. A felhasználói fiók létrehozása nagyon egyszerű. (www.meethue.com) Csupán egy felhasználónévre és jelszóra van szüksége, és már kezdheti is. Mindössze annyit kérünk, hogy a Hue műszerfalra való első bejelentkezéskor csatlakozzon az otthoni Wi-Fi hálózathoz. Ily módon össze tudjuk kapcsolni a bridge-et a felhasználói fiókkal.

 • 16 millió szín az internetes elérésű izzóknak köszönhetően

  A minden egyes Hue vezeték nélküli LED fényforrásban megtalálható technológia meglehetősen különleges. A fehér szín különböző árnyalatainak megjelenítésére képes – a meleg sárgásfehértől az élénk kékesfehérig. Emellett a spektrum bármely színének előállítására alkalmas. A Hue LED-ek tökéletesen illeszkednek otthona jelenlegi arculatába. Egyszerűen csak válassza ki az Önnek tetsző lámpatestet vagy fényforrásokat, és csavarja be a vezeték nélküli izzókat. Ezután kapcsolja fel a lámpa kapcsolóját, és már kész is van. Valóban ennyire egyszerű.

 • A ZigBee technológia segítségével vezeték nélkül frissítheti a világítást

  Folyamatosan fejlesztéseket és frissítéseket végzünk a Hue-n, hogy még hasznosabbá váljon, és szeretnénk biztosítani, hogy Ön is élvezze a jövőbeli frissítések és fejlesztések előnyeit. A Hue a ZigBee hálózaton működik, amely biztonságos és megbízható rendszert biztosít a világítás vezérléséhez. Ráadásul így minden szoftver- és firmware-frissítést vezeték nélkül elvégezhet, közvetlenül a lámpákra.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: