LED

Fényforrás (szabályozható)

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291762461/8718291762461_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Fényforrás (szabályozható)

  8718291762461 Hasonló termékek

  Meleg fehér fény, minőségi kompromisszumok nélkül

  A Philips LED-es izzók gyönyörű, meleg fehér fényt, kivételesen hosszú élettartamot és azonnali, jelentős energiamegtakarítást biztosítanak. Letisztult, elegáns kivitelével ez a tökéletes csereizzó a hagyományos átlátszó izzókhoz. Összes előny megtekintése

  8718291762461 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Fényforrás (szabályozható)

6 W (40 W), E27-es fejelésű, Meleg fehér, Szabályozható 8718291762461 Hasonló termékek

Meleg fehér fény, minőségi kompromisszumok nélkül

Teremtsen meleg, hívogató hangulatot

 • A Philips tökéletesen tiszta LED-es izzója

  A Philips tökéletesen tiszta LED-es izzója

  A Philips folyamatos fejlesztés alatt álló LED-es technológiája egyre jobb lehetőségeket kínál a hagyományos fényforrások cseréjéhez. Ez az innovatív LED-es izzó tökéletes helyettesítője a tiszta izzóknak, azonban sokkal jobb energiahatékonysági jellemzőkkel.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Különlegesen alacsony energiafogyasztás, akár 80%-os is megtakarítással

  Különlegesen alacsony energiafogyasztás, akár 80%-os is megtakarítással

  A Philips LED fényforrásokkal a hagyományos izzók tökéletes helyettesítőjeként olyan azonnali és jelentős energiamegtakarítással járó döntést hoz, amely egyúttal a bolygó fenntarthatósága szempontjából is kiváló választást jelent.

 • Élettartama akár 20 év

  Élettartama akár 20 év

  Akár 20 000 órás élettartama által ez a Philips LED-es lámpa az elkövetkezendő 20 évben gondoskodik a kívánt atmoszféráról az Ön számára.*

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Minőségi fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen nyugodttól az aktívabb hangulatú környezethez is.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Sima felület és kiváló minőségű kidolgozás

  Ez a klasszikus formájú LED lámpa a hagyományos izzó kinézetének és érzetének megtartása mellett tartalmazza a legújabb fejlesztések eredményeit.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • *Átlagosan napi 3 órás használat alapján

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: