LED

Reflektorlámpa (tompítható)

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291770107/8718291770107_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Reflektorlámpa (tompítható)

  8718291770107 Hasonló termékek

  Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

  A Philips LED-es reflektorok szabályozható, meleg fehér fényt és kivételesen hosszú élettartamot biztosítanak, jelentős energiamegtakarítás mellett. Letisztult, elegáns kivitelével tökéletes csereizzót biztosít a kisméretű (E14) csavaros fedéllel rendelkező reflektorok esetében. Összes előny megtekintése

  8718291770107 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Reflektorlámpa (tompítható)

4, 5 W / 40 W, E14-es fejelésű, Meleg fehér, Szabályozható 8718291770107 Hasonló termékek

Ismerős fénysugár innovatív kivitelben

A reflektorizzók egyszerűen cserélhetők

 • Alakja miatt helyettesíthet egy hagyományos NR50 típusú izzót

  Alakja miatt helyettesíthet egy hagyományos NR50 típusú izzót

  Gyönyörűen formált kialakítás és ismerős méretek. Ez a LED-es reflektor a hagyományos NR50 izzó fenntartható kialakítású változata.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Igen alacsony energiafogyasztás, akár 90%-os megtakarítással

  Igen alacsony energiafogyasztás, akár 90%-os megtakarítással

  A Philips LED fényforrásokkal a hagyományos izzók tökéletes helyettesítőjeként olyan azonnali és jelentős energiamegtakarítással járó döntést hoz, amely egyúttal a bolygó fenntarthatósága szempontjából is kiváló választást jelent.

 • Akár 15 éves élettartam

  Akár 15 éves élettartam

  Akár 15 000 órás élettartama által ez a Philips LED-lámpa az elkövetkezendő 15 évben gondoskodik Ön számára a kívánt atmoszféráról.*

 • 36º-os halogén fénysugár

  36º-os halogén fénysugár

  Ismerős kialakítású, irányított fénykibocsátással rendelkező lámpa, amely külsőre és érzetre is a halogén reflektorokhoz hasonló élményt nyújt. Ez a LED-es reflektor nem csupán kiemelő világításként, de általános világítási célokra is kiválóan megfelel.

 • Szabályozható

  Szabályozható

  Minőségi fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen nyugodttól az aktívabb hangulatú környezethez is.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Sima felület és kiváló minőségű kidolgozás

  Ez az ismerős kialakítású LED-es reflektor, a hagyományos izzó kinézetének és érzetének megtartása mellett a legaktuálisabb innovációk jegyeit is magán viseli.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • *Átlagosan napi 3 órás használat alapján

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: