LED

Kisgömb izzó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696454756/8718696454756_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Kisgömb izzó

  8718696454756 Hasonló termékek

  Mostantól fényárban úszhat otthona

  A Philips átlátszó LED-es kisgömb lámpák gyönyörű, ragyogó fényhatást biztosítanak – kivételesen hosszú élettartam mellett. A felkapcsolva és lekapcsolva egyaránt gyönyörű izzó tökéletesen illik a kis búrával rendelkező lámpákhoz. Összes előny megtekintése

  8718696454756 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Kisgömb izzó

4 W (25 W), E27, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696454756 Hasonló termékek

Mostantól fényárban úszhat otthona

A ragyogó fény meleg és barátságos hangulatot teremt

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  A hagyományos izzók igazi meleg fehér fénye

  Ez az izzó 2700 K színhőmérséklettel rendelkezik, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. Ez a 2700 K-es fény ideális az otthoni világítás kialakításához

 • A különleges optikai kialakítás a ragyogó fényért

  A különleges optikai kialakítás a ragyogó fényért

  Tiszta és elegáns kialakítás – innovatív LED-es technológia. Ez a dekoratív lámpa ragyogó és meleg fényhatást biztosít, nyugtató hatással kiegészítve lakásának hangulatát.

 • Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Hosszú élettartamú izzók – Akár 15 évig kitartanak

  Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a villanykörték gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Tökéletes a dekoratív lámpaszerelvényekhez

  Modern világítás Philips LED kisgömb izzókkal dekoratív lámpaszerelvényekben, például csillárokban, mennyezeti ventilátorokban, tükörvilágító-csíkokban és állványos lámpákban való használatra.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: