LED

Spot

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562802/8718696562802_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Spot

  8718696562802 Hasonló termékek

  A belső teszi érezhetővé a különbséget

  Gyönyörűen formált kialakítás és ismerős méretek. Ez a LED szpot izzó a hagyományos halogén szpot izzó fenntartható kialakítású, tökéletes helyettesítője. Összes előny megtekintése

  8718696562802 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Spot

4, 6 W-os (50 W), GU10, Hideg fehér, Nem szabályozható 8718696562802 Hasonló termékek

A belső teszi érezhetővé a különbséget

Tökéletes helyettesítője a halogén spotlámpáknak

 • Információk a fényről

  Információk a fényről

  Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Hűvös fehér fény

  Hűvös fehér fény

  Ez a 4000 K színhőmérsékletű izzó hűvös, stimuláló fényt bocsát ki, ami tökéletes egy hívogató környezet megteremtéséhez, barátok fogadásához vagy olvasáshoz.

 • A halogén reflektorizzóhoz hasonló forma és méret

  A halogén reflektorizzóhoz hasonló forma és méret

  Gyönyörűen formált kialakításával és ismerős méreteivel ez egy modern világító LED-reflektor. A halogén reflektorok tökéletes fenntartható kialakítású változata.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak. A kapcsoló aktiválására azonnal teljes fényben úszik a helyiség. Nem indul lassabban a világítás, és nem kell várni.

 • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

  A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

 • Tökéletes kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is

  Tökéletes kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is

  Modern világítás, ismerős, extra széles szögű fénykibocsátással (60 fok) – ez a LED spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Alkalmazható süllyesztett és sínes lámpaszerelvényekben való használatra, és ideális konyhai használatra, konyhasziget, nappali és étkező megvilágítására.

 • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

  A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: